به گزارش سپیدخبر، غلامعلی جعفرزادهایمنآبادی نماینده مردم رشت در گفتوگویی در واکنش به خبر مبادله زمین کارخانه رشت الکتریک با ۶۰ واحد آپارتمان لوکس با پادرمیانی یکی از وزارتخانهها، گفت: بنده از صحت و سقم این خبر اطلاعی ندارم اما اینکه چه کسی خریده، فروخته یا از کدام حزب، جناح و یا همسر چه کسی بوده، تفاوتی ندارد و باید برخورد شود.
وی ادامه داد: ما از همان زمان اعلام کردیم که مراجع قضایی و حقوقی باید به این موضوع ورود کرده و با بررسیها خیانتهای پشت پرده این واگذاری و تعطیلی چنین کارخانهای که به جرأت در خاورمیانه بدون رقیب بود را شفافسازی کنند.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با تأکید بر اینکه متأسفانه به بهانه اجرای اصل ۴۴ کارخانه رشت الکتریک را واگذار کردند، اظهار کرد: اکنون تنها از این کارخانه یک زمین سوخته باقی مانده است زیرا تمام تجهیزات آن را برای پرداخت قسط اول فروختند و دیگر اثری از آن باقی نمانده است.
جعفرزادهایمنآبادی ادامه داد: صنایع کارخانه رشت الکتریک با تولیدات آلمانی قابل رقابت بود، مردم از محصولات این کارخانه استقبال کرده و در هر جا حتی در فرودگاه مهرآباد هم نمایشگاه محصولات این کارخانه وجود داشت.
نماینده مردم رشت در مجلس با بیان اینکه ماشینآلات و کارخانه از میان رفته و اکنون با توسعه شهری زمین آن در بهترین نقطه شهر قرار گرفته است، افزود: مردم اجازه نمیدهند که کسی بخواهد در محل این کارخانه مجتمع تجاری یا مسکونی بسازد و به سمت برج سازی بروند لذا کسی برای این موضوع دندان تیز نکند.
وی تأکید کرد: امیدوار بودیم روزی یک نفر واقعیت را به مردم بگوید که چرا این کارخانه با آن برند و تولیدات عالی به وضعیت کنونی و یک زمینه سوخته رسیده است.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در پاسخ به اینکه برای پیگیری این موضوع و برخورد با متخلفان چه ارگانی باید وارد شود، گفت: مجموعهای باید از بیتالمال محافظت کند و براین اساس در تمام استانها کارگروهی برای این موضوع وجود دارد و اکنون آنها باید با ورود به این پرونده نحوه واگذاری و این سرانجام را بررسی و پیگیری کنند.
جعفرزادهایمنآبادی با تأکید بر اینکه هر روز قیمت زمین این کارخانه در حال افزایش است، بیان کرد: با توسعه شهری زمین این کارخانه در کنار باغ بزرگ محتشم در رشت قرار گرفته و قیمت آن رو به افزایش است.
نماینده مردم رشت در مجلس تصریح کرد: مردم رشت بسیار ناراحتند که صنعتی با آن کیفیت نابود شده و امیدوار بودند که حداقل با ورود دستگاهها و تکنولوژی جدید یک صنعت جایگزین در زمین این کارخانه برای اشتغالزایی ایجاد شود.
وی گفت: تصور میکنم برای زمین کارخانه رشت الکتریک نقشه بدی میکشند و براین اساس بنده با کارگروه حفظ بیتالمال در استان همکاری کرده و این موضوع را به صورت جدی پیگیری خواهم کرد.
- کد خبر 6351
- پرینت