به گزارش سپیدخبر معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی استان امروز از اجرای طرح ممنوعیت عرضه کیسه های پلاستیکی در نانوایی های سنتی گیلان خبر داد و گفت: این طرح تا پایان دی در همه نانوایی های سنتی گیلان اجرایی می شود.

دکتر علی داودی افزود: قرار گرفتن نان در کیسه های پلاستیکی باعث آزاد شدن مونومرها و ترکیبات خطرناک می شود که احتمال بروز بیماری به ویژه سرطان و گوارشی را افزایش خواهد داد.

وی با اشاره به این که مردم گیلان در گذشته بیشتر از زنبیل برای نان استفاده می کردند  گفت : حذف عرضه پلاستیک در نانوایی ها علاوه بر اینکه به سلامت عمومی و حفظ محیط زیست کمک می کند باعث رونق مجدد محصولات صنایع گیلان از قبیل زنبیل حصیری و کیسه های پارچه ای خواهد شد.

معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی به شهروندان گیلانی توصیه کرد برای نگهداری و حمل نان از کیسه های پارچه ای و حصیری استفاده کنند.

غیرمنتظره – سایت خبری گیلان | اخبار گیلان – خبر رشت