وزیر راه اظهارات معاون سازمان راهداری مبنی بر برنامه اخذ عوارض از بزرگراه‌ها و جاده‌های اصلی را تکذیب کرد.

 

به گزارش غیرمنتظره، مهرداد بذرپاش در حاشیه برگزاری همایش قیر و آسفالت در خصوص اظهارات معاون راهداری سازمان حمل و نقل جاده‌ای مبنی بر اخذ عوارض از جاده‌های اصلی و بزرگراه‌ها به تسنیم، گفت: فعلا اخذ عوارض از جاده‌های اصلی و بزرگراه‌ها در دستور کار نیست.

وی افزود: یکی از روش‌های پیشنهادی برای تامین منابع نگهداشت جاده‌ها، اخذ عوارض از راه‌های اصلی و بزرگراه‌ها است. هنوز نرخ عوارض آزادراه شیراز – اصفهان تعیین نشده و مردم می‌توانند بطور رایگان از این آزادراه تردد داشته باشند.

بذرپاش ادامه داد: در بودجه ۲۰ هزار میلیارد تومان برای تامین قیر از محل تهاتر تصویب شده است. ۶ میلیون تن قیر تولید که ۴ میلیون تن آن صادر می‌شود. برای استفاده از قیرهای اصلاح‌شده در پروژه‌های راهسازی برنامه ریزی شد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

غیرمنتظره – سایت خبری گیلان | اخبار گیلان – خبر رشت