وی با اشاره به اینکه ۲۴ میلیون نفر ایرانی در روستاها زندگی میکنند افزود: حدود یکمیلیون نفر از جامعه روستایی گیلان از جامعه هدف بنیاد مسکن انقلاب اسلامی هستند.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گیلان گفت: آمارها نشان میدهد سیاستهای متنوعی در بخش مسکن سپری کردهایم.
وی با انتقاد از عملکرد بانکها در ساختوسازها بیان کرد: بانکها بهعنوان واسط بین مسکنسازان هستند نه اینکه خودشان شروع به ساختوساز کنند درحالیکه منابع بانکی باید در اختیار مسکنسازان و یا روستائیان قرار بگیرد.
اکبر زاده بابیان اینکه در مسکن روستایی دولت در زیرساختها هزینه نکرده بلکه تنها از ظرفیتها استفاده کرده تصریح کرد: در کنار بهزیستی، کمیته امداد و سپاه بنیاد مسکن نیز وارد ساختوساز شده و عملکرد قابلتوجهی داشته است.
وی با اعلام اینکه بر اساس سرشماری سال ۹۰ حدود پنج میلیون واحد مسکن روستایی وجود دارد افزود: ۳۵ درصد از مسکن روستایی در سطح کشور موفق به مقاومسازی شدهاند.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گیلان با اعلان اینکه این آمار در گیلان با رویکرد مثبت تغییر کرده گفت: گیلان در صدر مقاومسازی کشور قرارگرفته و درصد مقاومسازی در گیلان به ۵۴ درصد رسیده است.
اکبر زاده با اعلام اینکه در سال ۸۵ شاهد رشد مقاومسازی در استان هستیم بیان کرد: در سال ۹۰ در شاخص مصالح ساختمان یک انقلابی رخداده و مردم از مصالح مقاومتری در ساختوسازها استفاده میکنند.
وی بابیان اینکه سالی ۲۰۰ هزار واحد مقاومسازی در کشور از سوی دولت ابلاغشده اظهار کرد: حدود ۲۰ هزار از تسهیلات مقاومسازی کشور از آن گیلانیان است و میتوانند از تسهیلات ۲۰ میلیون تومانی مرمت و مقاومسازی استفاده کنند.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گیلان گفت: در مرمت سازی مردم روستاها استقبال خوبی نداشتند و آن تسهیلات در استان را در راستای بوم گردی در حال تشویق سازی هستیم .
اکبر زاده بابیان اینکه در سال ۱۴۰۴ باید هر خانواده ایرانی باید یک مسکن باشد افزود: امیدواریم مسکن روستایی در سال ۱۴۰۴ به این افق برسد و با توجه به اینکه گیلان پیشتاز در مسکنسازی و مقاومسازی هست امیدواریم به این نقطه برسیم./فارس
- کد خبر 5424
- پرینت