به گزارش سپیدخبر و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، معاون فنی اداره سلامت محیط کار وزارت بهداشت گفت: طرح سلامت نوروزی وزرات بهداشت از ۱۵ اسفند ما آغاز شده است و تا چند روز بعد از تعطیلات نوروزی ادامه دارد.
محسن فرهادی با اشاره به اهمیت مسائل بهداشتی در امور تغذیه و غذاخوری ها گفت: مردم انتظار دارند در طول مسافرت خود از تغذیه سالم و بهداشتی استفاده کنند.
او رعایت بهداشت فردی و غذایی را از جمله ۴ محور اصلی در بهداشت محیط عنوان کرد و افزود: مهمترین اصل وارد بهداشتی مبربوط به بهداشت فردی است، امری که وزارت بهداشت آموزش های لازم را به رستوران ها، قنادی ها و آرایشگاه ها داه است.
فرهادی گفت: موضوع بعد در بهداشت محیط، کنترل مواد غذایی در محل است که مهمترین عامل دما و برودت مواد غذایی است، اگر غذایی گرم را سرد تحویل دهند این نشانگر این است که این مواد غذایی بیش از انداره در محیط قرار گرفته است و آلودگی بیشتری به خود گرفته است.
او گفت: از اقدامات جدید وزارت بهداشت، کنترل سلامت روغن در محل است که پیش از این در آرمایشگاه ها انجام می شد و این کار زمانبر بود.
معاون فنی اداره سلامت محیط کار وزارت بهداشت از مردم خواست در صورت نارضایتی و مشاهده تخلف با شماره ۱۹۰ تماس بگیرند.
مجتبی خالدی، گفت: در نوروز امسال(۹۷) دو فروند کشتی اورژانس برای پوشش مصدومین و بیماران جزایر جنوبی کشور در نظر گرفته شده و ۱۹۱ « موتور لانس» فعال در شهر های بزرگ حضور دارندو ۱۹ هزار نیروی انسانی در حال آماده باش هستند.
خالدی گفت: از ۳ روز پیش تا کنون بیش از ۴۴ هزار ماموریت ثبت شده است.
خالدی از دو طرح ویژه ۲۴۷ و ۷۲۴ نام برد و افزود: در صورتی که فردی دچار سکته قلبی یا مغزی شود در هم مکان نوار (مغز و قلب)گرفته می شود و توسط دستگاه « تری میرسون» در اختیار پزشک معالج که در اورژانس حضور دارد قرار می گیرد و بنا به تشخیص پزشک، بیمار به مراکز درمانی مورد نظر منتقل می شود.
سخنگوی اورژانس گفت: مردم در صورتی که در بیمارستان ها و یا مراکز درمانی تخلفی مشاهده کردند و یا شکایتی داشتند می تواند با شماره ۱۹۰ تماس بگیرند
- کد خبر 7760
- پرینت