به گزارش غیرمنتظره، امید حبیبی با بیان اینکه مدیریت تحول گرا سبب مشارکت همه گروههای جمعیتی میشود، افزود: بانوان به عنوان پتانسیل و نیروی مولد در این مشارکت سبب اثربخشی در ابعاد مختلف اجتماعی و در نتیجه شهروند مسئول، شهر زیستپذیر و مدیریت یکپارچه شهری میشوند.
وی با تاکید بر حضور فعالانه و تأثیرگذار بانوان در عرصههای مدیریت شهری یادآور شد: نقش منابع انسانی در فرآیند توسعه پایدار بر کسی پوشیده نیست و بانوان نیز در این مسیر از جایگاه والایی برخوردارند.
حبیبی با بیان اینکه آشنایی شهروندان با حقوق شهروندی موجب مطالبهگری بحق آنان از منتخبان خود در پارلمان شهری میشود، گفت: اگر میخواهیم شهری توسعه یافته داشته باشیم باید به گونهای عمل کنیم که شهروندان نسبت به محله و شهر خود احساس تعلق خاطر بیشتری داشته باشند و در اداره شهر همراه مدیریت شهری باشند.
این کارشناس حوزه عمران در ادامه گفت: توسعه متوازن در رشت به خوبی صورت نپذیرفته است و محلاتی مانند حمیدیان، عینک، ولکس، کوی امام رضا، معلولین، پاره بیجار، فخب، دخانیات، پیرکلاچای، خیابان لاهیجان و… کم توجهی فاحشی شده است.
حبیبی با تاکید بر اینکه شورای ششم رشت باید برون سپاری و الکترونیکی کردن صدور پروانههای ساختمانی و پایان کار برای جلوگیری از اتلاف وقت همشهریان را با جدیت پیگیری کند، افزود: همانند آنچه که در برخی شهرها نظیر اصفهان اجرایی شده با اجرای سیستم شهرسازی الکترونیک، پروانه ساختمانی و پایان کار ساختمانها به صورت الکترونی صادر شده و این اقدام باعث حذف فرایندهای دستی، موازیکاریها و شفافیت در امور میشود که منفعت آن به شهر و شهروندان میرسد.
- کد خبر 79915
- پرینت