شما اینجا هستید

سیاسی » روزنامه فرهیختگان: رای باطله به عنوان جدیدترین ابزار خدشه به جمهوریت نظام فعال شده

به گزارش غیرمنتظره،  روزنامه فرهیختگان نوشت: رای سفید یا رای باطله یکی از جدیدترین ابزارهایی است که با هدف خدشه به جمهوریت نظام فعال شده است.
روزنامه فرهیختگان وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی نوشت: رای سفید یا رای باطله یکی از جدیدترین ابزارهایی است که با هدف خدشه به جمهوریت نظام فعال شده است.

اگرچه همواره افرادی با حضور در انتخابات رای خود را سفید یا با اسامی و جملات غیرمرتبط به صندوق می‌انداختند اما حجم این موارد هیچ گاه به‌قدری نبود که بتواند مورد سوءاستفاده تبلیغاتی علیه کشور قرار بگیرد.

در انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ اما عوامل متعددی باعث بالا رفتن این آمار شد، پس از این اتفاق شاهدیم آرای باطله نیز به‌عنوان ظرفیتی برای کنشگری تبلیغاتی علیه کشور فعال شده و حالا رسانه‌های معاند تمام تلاش خود را به‌کار گرفته‌اند تا ضمن کاهش میزان مشارکت بر طبل ناامیدی بکوبند و آرای باطله را هم افزایش دهند.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

غیرمنتظره – سایت خبری گیلان | اخبار گیلان – خبر رشت