به گزارش غیرمنتظره، تیم فوتبال داماش گیلان با ترکیب سعید ابراهیمپور، آرمان لطف خدا، هادی رفسنجانی، محمد امینی، مهدی مهدیخانی، محمد شریفی، سجاد قلی بیگی، آرمین انبساطی، مهرداد بایرامی، فردین نجفی و علیرضا خدایی به سرمربیگری رحمان جهانشاهلو در مقابل بندر آستارا صف آرایی کرد.
در نیمه نخست تیم داماش چندین موقعیت را در دقایق ابتدایی بازی ایجاد کرد اما برخلاف جریان بازی تیم بندر آستارا به گل رسید و پس از آن تیم داماش گیلان چندین موقعیت را بر روی دروازه تیم بندر آستارا ایجاد کرد که توانست نخستین گل را وارد دروازه این تیم کند تا بازی در نیمه نخست با تساوی یک بر یک به پایان برسد.
در دقایق ابتدایی نیمه دوم تیم داماش در یک ضد حمله گل دوم را دریافت کرد و پس از آن حملات دامنه داری را بر روی دروازه تیم بندر آستارا تدارک دید که توانست گل دوم را وارد دروازه این تیم کند و پس از آن چندین موقعیت توسط مهاجمین این تیم از دست رفت اما در دقایق تلف شده بازی توانست گل سوم را وارد دروازه تیم بندر آستارا کند تا بازی با پیروزی سه بر دوتیم داماش به پایان برسد.
گلهای این مسابقه را فرشید پاداش در دقیقه ۱۵ و امین علیدادی در دقیقه ۷۸ برای شهرداری آستارا و مهرداد بایرامی در دقیقه ۵۰، سامان مهرابیزاده در دقیقه ۸۷ و فردین نجفی در دقیقه ۹۷ برای داماش گیلان به ثمر رساندند.
داماش با کسب این پیروزی ۱۴ امتیازی شد.
لاجوردیپوشان داماش در حالی به این پیروزی دست یافتند که در ۶ مسابقه پیشین خود برابر رقبا مساوی کرده بودند
در این دیدار هوداران تیم داماش از رشت به آستارا آمدند تا تیمشان را در این بازی همراهی کردند.
- کد خبر 121358
- پرینت