شما اینجا هستید

انتخابات مجلس شورای اسلامی » محرز: کسانی که ماسک نمی‌زنند جریمه شوند

به گزارش غیرمنتظره، و به نقل از ایسنا، دکتر محرز عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا با بیان اینکه پیشگیری مهم‌ترین عامل مقابله با کووید۱۹محسوب می‌شود، گفت: کسی که ماسک نمی‌زند علاوه بر آسیب رساندن به خودش به حقوق عموم مردم تجاوز می‌کند.

وی ادامه داد: لازم نیست همه مردم از ماسک جراحی استفاده کنند و ماسک‌های پارچه‌ای ــ دولایه ــ جایگزین خوبی هستند.

عضو کمیته علمی ستاد ملی کرونا خاطرنشان کرد: شستن دست و استفاده از ماسک و رعایت فاصله فیزیکی سه عامل مهم در کنترل کرونا هستند.

محرز در عین حال با بیان اینکه متاسفانه برخی افراد از نگرانی مردم در بحران کرونا سوءاستفاده می‌کنند، افزود: هیچ‌یک از داروهای تولیدشده برای کرونا تائیدیه ۱۰۰ درصدی نگرفته‌اند و مردم نباید به خبرهای غیرمعتبر و غیرعلمی تکیه کنند.

غیرمنتظره – سایت خبری گیلان | اخبار گیلان – خبر رشت