به گزارش سپیدخبر، حسامالدین آشنا در کانال تلگرامی خود نوشت: مراقب باشیم مرتضوی خاوری نشود؛ نه فرار کند و نه فراری داده شود.
حسامالدین آشنا در کانال تلگرامی خود نوشت: مراقب باشیم مرتضوی خاوری نشود؛ نه فرار کند و نه فراری داده شود. او حامل رازهای سر به مهر فراوانی است. بدون او تاریخ قضایی ایران در طول بیش از یک دهه پنهان خواهد ماند.
سعید مرتضوی در پرونده شکایت روحالامینی یکی از اولیاء دم حادثه بازداشتگاه کهریزک، به اتهام معاونت در قتل به تحمل دو سال حبس محکوم و این حکم نیز با تایید دادگاه تجدیدنظر استان تهران قطعی شده است.
محسنیاژهای سخنگوی قوهقضاییه هفته گذشته در جمع دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پاسخ به سؤال یکی از دانشجویان در خصوص اجرای حکم مرتضوی گفته بود که او (مرتضوی) را گیر نیاوردند.
- کد خبر 10663
- پرینت