شما اینجا هستید

سیاسی » کرونا کمیسیون‌های مجلس را تعطیل کرد/ ۴۵ نفر از نمایندگان مجلس به کرونا مبتلا شده‌اند!

به گزارش غیرمنتظره و به نقل از خانه ملت، سید نظام‌الدین موسوی  درباره برگزاری جلسات صحن در هفته جاری گفت: با توجه به افزایش شیوه کرونا، آغاز موج‌ جدید و ابتلای تعدادی از نمایندگان به این بیماری، به جهت رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی، صحن علنی مجلس در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه (۱۱ و ۱۲ بهمن‌ماه) تا ساعت ۱۰ و ۳۰ دقیقه برگزار می‌شود.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس  با اشاره به تعطیلی جلسات کمیسیون‌های مجلس در هفته جاری، خاطرنشان کرد: صرفاً جلسات کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۱ به علت کمی تعداد نمایندگان برگزار می‌شود.

سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی  تصریح کرد: تعداد همراهان وزرایی که مجلس دعوت‌شده‌اند نیز محدود شده است. تمامی این تصمیم‌گیری‌ها برای هفته جاری بوده و برای هفته‌های آتی، اطلاع‌رسانی خواهد شد.

گفتنی است بنا بر اطلاعات ارائه‌شده تاکنون ۴۵ نفر از نمایندگان مجلس به کرونا مبتلا شده‌اند.

غیرمنتظره – سایت خبری گیلان | اخبار گیلان – خبر رشت