شما اینجا هستید

اجتماعی » ابهام تردد پلاک غیر بومی‌ها برطرف شد

به گزارش غیرمنتظره و به نقل از رویداد۲۴، سردار سید کمال هادیانفر رئیس پلیس راهور ناجا در گفت‌وگوی تلویزیونی در خصوص چگونگی تردد خودرو‌های دارای پلاک غیر بومی برای افرادی که ساکن همان شهر هستند اظهار داشت: برابر مقررات باید مالک وسیله نقلیه آدرس محل سکونت خود را به روز کرده و از کد پلاک همان شهر برای تردد استفاده کند.

رئیس پلیس راهور ناجا با توجه به محدودیت‌های تردد کرونایی و اعمال قانون خ پلاک‌های غیر بومی تصریح کرد: با توجه به شرایط به وجود آمده اگر مدارکی دال بر سکونت افراد وجود داشته باشد این خودرو‌ها اعمال قانون نمی‌شوند.

سردار هادیانفر افزود: با توجه به آنکه دوربین‌ها به صورت سیستمی عمل کرده و پلاک غیر بومی‌ها را جریمه می‌کنند افرادی که جریمه شدند نگران نباشند؛ چرا که بعداً با توجه به احراز اطلاعات محل سکونت می‌توان نسبت به اصلاح جریمه اقدام کرد.

غیرمنتظره – سایت خبری گیلان | اخبار گیلان – خبر رشت