شما اینجا هستید

اجتماعی » استاندار گیلان: مدیران خاطی برکنار می‌شوند

به گزارش سپیدخبر و به نقل از خبرگزاری تسنیم از رشت، مصطفی سالاری عصر امروز در جلسه کارگروه رفع موانع تولید استان گیلان در رشت اظهار داشت: اعتبارات استان گیلان در راستای پرداخت تسهیلات اشتغالزا ۱۰ درصد افزایش پیدا کرده است.

 

استاندار گیلان با بیان اینکه اعتبارات استانی باید به برش‌های شهرستانی تقسیم شود عنوان داشت: در جلسه رفع موانع تولید اگر پرونده‌ای قبلا بررسی شده باید سوابقش مطرح شود.

 

سالاری با تاکید بر لزوم دقیق پرونده‌های ورودی به کارگروه رفع موانع تولید تصریح کرد: مدیران استان گیلان باید جلسات این کارگروه را جدی بگیرند و بر اجرای مصوبات آن نظارت داشته باشند.

 

وی با بیان اینکه اگر مدیران با دلایل موجه قصد عدم حضور در جلسات کارگروه رفع موانع تولید را دارند باید از قبل اطلاع دهند افزود: اگر مدیران کار واجبتری از حضور کارگروه رفع موانع تولید دارند بگویند تا ما مدیر دیگری انتخاب می کنیم.

 

سالاری با اعلام اینکه مدیران غایب در جلسه کارگروه رفع موانع تولید باید ظرف سه روز کتباً علت غیبتشان را اعلام کنند ابراز داشت: در غیر این صورت با مدیر خاطی برخورد کرده و بدون تعارف از استان بیرونش می‌کنم.

 

نماینده عالی دولت در استان گیلان با تاکید بر لزوم یافتن علل عدم اجرای مصوبات کارگروه رفع موانع تولید خاطرنشان کرد: با مدیران با سابقه‌ای که در جلسات شرکت نکنند به‌شدت برخورد می‌شود.

 

 

غیرمنتظره – سایت خبری گیلان | اخبار گیلان – خبر رشت