شما اینجا هستید

تیتر دو » اهدای عضو در گیلان به سه بیمار زندگی بخشید
گروه : تیتر دو , سلامت

به گزارش غیرمنتظره، دکتر سیامک ریماز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: سومین اهدای عضو سال جاری گیلان به نام زنده‌یاد ایمان میرزایی ۲۲ساله اهل شهرستان بندرانزلی ثبت شده‌است.

وی بیان کرد: ۲ کلیه و کبد این بیمار که به دلیل تصادف دچار مرگ مغزی شده بود با رضایت خانواده به سه بیمار نیازمند در رشت پیوند زده شد.

تایید مرگ مغزی توسط چهار متخصص بیهوشی، متخصص مغز و اعصاب، جراح مغز و اعصاب، داخلی و نیز متخصص پزشکی قانونی انجام می‌شود و در کنار این مراحل در صورت رضایت خانواده اهداء عضو صورت می‌گیرد.

اعلام رضایت برای پیوند اعضاء از سال ۱۳۸۷ در گیلان انجام می‌شود؛ باربد چمن‌زیبای کودک چهارساله نخستین اهداء کننده عضو در گیلان است که با رضایت خانواده کلیه‌اش به مردی ۴۲ساله پیوند زده شد.

هرفرد مرگ مغزی در صورتی که خانواده‌اش خیلی زود برای اهدای عضو رضایت دهد، می‌تواند جان حداقل هشت تا ۵۳ نفر را نجات دهد؛ بر اساس آمارها هر ۱۰ دقیقه یک نفر به فهرست انتظار برای پیوند عضو اضافه می‌شود، هر ۲ ساعت نیز یک نفر به خاطر نرسیدن عضو پیوندی جان خود را از دست می‌دهد.

غیرمنتظره – سایت خبری گیلان | اخبار گیلان – خبر رشت