گروه : اجتماعی , پیشخوان خبر
به گزارش سپیدخبر به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شورای اسلامی شهر رشت – کمیسیون عمران و توسعه شهری و کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورا در عصر روز بیست و هفتم آبان با حضور اعضا و مشاوران خود به همراه مدیران شهرداری جلسه مشترکی را در عمارت شورا برگزار نمودند.
عاقل منش رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر رشت با تشکر از بهنام رمضانی نژاد بابت پیگیری های مربوط به گذر فرهنگی در شهر رشت بیان داشت: پَس از حضور و بازدید آقای علی اصغر سیدآبادی مدیرکل دفتر مطالعات وبرنامه ریزی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در شهر رشت و ابراز علاقه ایشان برای اینکه شهر رشت بتواند از امتیازات طرح گذر فرهنگی استفاده کند، افراد زیادی پیشنهادات مختلفی در مورد اجراط این طرح و اینکه در کدام بخش و گذر اجرا شود اظهار نظر کردند. شورا شهر با بهره گیری از تمام پیشنهادات و بررسی کامل آنها، بر اساس فضای مناسب یک مسیر را انتخاب و آماده کند تا بتوانیم از امکان مالی مدنظر در قالب وام کم بهره استفاده کرد.
رضا رسولی رییس کمیسیون عمران و توسعه شهری شورا با بیان اینکه ارتباط بین منازل در شهر رشت خود دارای پیام بود، افزود: تمام تلاش ما برای این است که بتوانیم بستری مناسب را برای زندگی در شهر رشت فراهم کنیم. اگر از منظر یک شهرساز به کالبد، کوچه ها وساختار تاریخی شهر بنگریم، خود این ساختار نشان دهنده ساختار خاصی از زندگی است. در گذشته نه چندان دور تعریف مردم از در و دیوار برای جدا کردن منازل از هم، متفاوت از شکل امروز تعریف می شد. به عنوان نمونه برای رسیدن به خانه ای باید از محوطه خانه ای دیگر عبور می کردند و این شکل از زندگی پیام آرامش و صمیمت در بین مردم را منتشر میکند.
بهراد ذاکری نایب رییس کمیسیون عمران و توسعه شهری شورای اسلامی شهر رشت با عنوان اینکه شهر رشت پتانسیل های مناسبی برای گذر فرهنگی دارد، افزود: مسیرهای بسیاری در شهر رشت وجود دارد که میتوانند گزینه مناسبی برای انتخاب گذر فرهنگی باشند و بر همین اساس میتوان گذرهای متفاوتی مانند مسیر مذهبی در مسیر خواهر امام، مسیر تاریخی در ساغریسازان و یک مسیر را هم به عنوان مسیر فرهنگی تعریف کرد.
همچنین از این فرصت برای بازسازی و رونق کاروانسراهای شهر رشت نیز میتوان استفاده کرد.
بهراد ذاکری افزود: بهتر است با استفاده از تجربه شهرهای دیگر و با استفاده از تسهیلگرها، امکان سنجی برای میزان علاقه افراد حاضر در آن مسیر برای همکاری و همیاری جهت اجرای طرح انجام گیرد.
وی همچنین با حمایت از سرمایه گذاران خواهان ارزش قائل شدن برای سرمایه این افراد شد و افزود: سرمایه گذار وقتی طرحی را ارائه می دهد مشخص نیست در طی چه زمانی در بروکراسی ادرای گرفتار خواهد شد. باید به افرادی که طرح خود را ارائه میدهند و خواهان سرمایه گذاری برای طرح خود هستند، کمک کرد تا اطمینان و امنیت خاطر داشته باشند که اجرای طرح های این افراد، به دیگران واگذار نشود.
بهراد ذاکری خواهان ورود شورای شهر رشت از جهت قانون گذاری برای حل این شکل شد و بیان داشت: شورای شهر رشت میتواند با رایزنی با استانداری و سازمان بازرسی در جهت رفع این مشکل گامهای موثری را بردارد.
فاطمه شیرزاد با قدردانی از مردم و اعضای شورا جهت همدردی پس از درگذشت پدر خود، در خصوص گذر فرهنگی بیان داشت: با ایجاد پیاده راه فرهنگی و کارهای فاخری که در این بخش انجام گرفته، به نظر میرسد برخی از این مسیر را قبلا رفته ایم. برای اینکه کارها برای مردم قابل لمس باشد باید طرح را به فازهای کوچک تقسیم کرد. همچنین تجربه شهرهای دیگر نشان میدهد آنها بناهای فاخر خود را در این طرح جهت افزایش بهره وری انتخاب کردند.
عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورا همچنین به نتیجه رسیدن این کار را مستلزم همکاری و اتصال همه دستگاه ها به هم دانست و افزود: با اتحاد و همکاری همه مسئولین و کم کردن بروکراسی اداری میتوان برای به نتیجه رسیدن همچین طرح هایی امیدوار بود.
وی با اشاره به کمبود همچین فضاهایی برای افراد فعال در بخش فرهنگی گفت: ایجاد گذر فرهنگی باعث رونق اقتصادی برای افرادی که در بخش فرهنگ و هنر فعالیت دارند، میگردد. همچنین این طرح باید بومی سازی شود تا بر اساس فرهنگ مردم شهر رشت اجرا گردد.
در خصوص لایحه گذر فرهنگی مصوب شد، کارگروهی با حضور آقای رضا رسولی رئیس کمیسیون عمران و توسعه شهری شورای اسلامی شهر رشت، موسوی مشاور کمیسیون عمران، دکتر نیک فهم، خانم محمودی معاون بازآفرینی سازمان عمران شهرداری رشت، آقای قانع دبیر کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شهرداری شهر رشت، آقای ویسی فعال فرهنگی، آقای احمد یارا مسئول امور واحد توسعه معاونت شهرسازی شهرداری رشت و آقای بهنام رمضانی نژاد از فعالین فرهنگی جهت بررسی مسایل فنی این طرح تشکیل گردد.
- کد خبر 28126
- پرینت
لینک کوتاه
https://gheyremontazereh.ir/?p=28126