به گزارش غیرمنتظره و به نقل از برنا، محمد غلامی مهاجم کهنه کار فوتبال گیلان با حضور در دفتر باشگاه قرارداد خود را به مدت یک فصل به عنوان مربی و بازیکن با داماشی ها منعقد کرد.
محمد غلامی متولد ۱۳۶۱ در شهرستان رضوانشهر است که در سطح ملی با ۱۳ بازی ملی موفق به ۳ بار گلزنی با پیراهن تیم ملی شد. همچنین این مهاجم گیلانی در فصل ۹۰-۹۱ لیگ برتر و نیم فصل دوم لیگ یک ۹۸-۹۹ پیراهن لاجوردی پوشان را بر تن کرده بود، که در یک فصل و نیم مجموعا ۱۹ گل با پیراهن داماش گیلان به ثمر رساند.
لازم به ذکر است، محمد غلامی پیش از استرداد امتیاز لیگ یکی داماش در یک مصاحبه تمایل خود برای خداحافظی از فوتبال با پیراهن داماش را اعلام کرده بود که با وجود پیشنهادهای متعدد از دیگر تیم های گیلانی، با پیوستن مجدد به جمع لاجوردی پوشان در لیگ سه، به عهد خود با هواداران رشتی وفا کرد.
- کد خبر 88381
- پرینت