شما اینجا هستید

تیتر یک » با نام بنده سایت یا صفحه ای نسازید با نام خودتان کنار ما باشید/ این سلایق گوناگون است که می تواند شور ایجاد کند
گروه : تیتر یک , سیاسی

اختصاصی / به گزارش سپیدخبر، نخستین نشست حجت الاسلام والمسلمین فلاحتی نماینده ی ولی فقیه در گیلان و امام جمعه رشت با اصحاب رسانه ی استان امروز صبح در رشت برگزار شد.

 ۱۱:۴۵ نخستین نشست دیدار نماینده ولی فقیه در استان گیلان با مدیران و اصحاب رسانه دقایقی قبل با قرائت آیاتی چند از کلام الله مجید آغاز شد.

 ۱۱:۵۵ کلیپی از سید شهیدان اهل قلم، شهید سید مرتضی آوینی در سالن به نمایش در آمد.

 ۱۱:۵۹ حجت الاسلام و المسلمین حاج رسول فلاحتی گیلانی در ابتدا با عذرخواهی از تاخیر در اجرای برنامه، گفت: رعایت زمان برای همه ما مهم است و از بابت نور سالن نیز از شما عزیزان عذرخواهی میکنم.

 ۱۲:۰۰ وی با بیان اینکه در این جلسه قصد پرسش و پاسخ نداریم و بیشتر برای شناخت یکدیگر است. گفت: شما اگر بنده را نشناسید بنده متضرر خواهم شد و اگر بنده نیز شما را نشناسم یک ضرر بزرگ خواهم کرد.

 ۱۲:۰۴ نماینده ولی فقیه در استان گیلان با بیان اینکه سیستم آن روزهای جهان حاکمیت ظلم و استکبار بود و هنر انقلاب اسلامی این بود که به مقابله با آن ایستاد. اظهار داشت: این هنر هنوز نیز طوفنده در بشریت در حال حرکت است.

۱۲:۰۹ امام جمعه رشت ادامه داد: حرکتی که آن روز امام (ره) انجام دادند امروز در لایه های مختلف بشریت نفوذ کرده است که نمونه آن را میتوان در انقلاب های مردمی چون تونس و … مشاهده نمود.

 ۱۲:۱۳ حجت السلام فلاحتی با اشاره به عرصه های فرهنگی در استان گیلان، تاکید کرد: استان ما با توجه به اینکه دروازه تمدن اروپا بود مورد نفوذ فرهنگ غرب بود که باید در این زمینه کار طولانی مدت شود.

 ۱۲:۱۷ وی اضافه کرد: بنده به برخی مسئولین مربوطه تاکید کرده ام که باید از اهل فن استفاده شود.

 ۱۲:۲۵ وی با تاکید بر اینکه در فضای مجازی و رسانه ها صفحات و سایت هایی به نام بنده ساخته شده است، گفت: با نام بنده سایت یا صفحه ای نسازید با نام خودتان کنار ما باشید و ما نیز کنار شما هستیم. این سلایق گوناگون است که می تواند شور ایجاد کند. خداوند کوه آفرید در کنارش دشت نیز آفرید. بنده خدمت گذار تمام اقشار مردم هستم.

 ۱۲:۳۲ نماینده ولی فقیه در گیلان با توصیه به رسانه ها برای دوری از لجام گسیختگی، گفت: گاهی تیتر یک خبر یک چیز است اما ذیل آن چیز دیگری نوشته شده ایت که باید به آن توجه ویژه داشت.

۱۲:۳۸ حجت الاسلام فلاحتی با اشاره به اینکه سرعت انتقال خبر به سه ثانیه رسیده است، گفت: خواهش بنده این است که رسانه های معاند را رصد کنید.

۱۲:۴۱ امام جمعه رشت تاکید کرد: توجه به اهل رسانه واجب است و توهین به اصحاب رسانه را توسط هیچ مسئولی روا نمی دانم.

غیرمنتظره – سایت خبری گیلان | اخبار گیلان – خبر رشت