شما اینجا هستید

حوادث » برادر کشی در رودسر سر ارث و میراث!

به گزارش غیرمنتظره، سرهنگ سید جلال الدین جوانمردی با اشاره به درگیری با چاقو بین ۲ برادر در رودسر و مجروح شدن یکی از برادران گفت: مرد ۶۲ به دلیل مجروح شدن به بیمارستان منتقل شده بود.

وی با بیان اینکه مصدوم بر اثر شدت جراحات در بیمارستان فوت کرد، افزود: بلافاصله پس از فوت مقتول ماموران پلیس، متهم متواری در کمتر از ۴ ساعت در مخفیگاهش در رودسر دستگیر و به مقر پلیس آگاهی این شهرستان منتقل کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان رودسر از اعتراف قاتل به قتل برادر ۶۲ساله خود با ضربات متعدد چاقو خبرداد و گفت: متهم ۵۰ساله انگیزه خود از این اقدام را اختلاف مالی بر سر تقسیم ارث با برادر خود عنوان کرد.

سرهنگ سید جلال الدین جوانمردی افزود: قاتل پس از بازسازی صحنه قتل با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد.

غیرمنتظره – سایت خبری گیلان | اخبار گیلان – خبر رشت