به گزارش غیرمنتظره و به نقل از فرارو، با وجود گذشت چندین روز از مصاحبه مسعود پزشکیان، با تاکر کارلسون، این مصاحبه همچنان زمینه را برای حملات برخی تندروها از مواضع وی در این مصاحبه و حتی به راه افتادن کارزار انتقادی، علیه پزشکیان فعال کرده است. این رفتارها تا حدی پیش رفته که روزنامه جوان با عبارت «مرجفون» یا به عبارتی «اشاعه دهندگان اباطیل» از منتقدان پزشکیان یاد میکند.
برای رفتارهای افراطی میتوان مثالهایی متعدد آورد. از مطالبی که توسط امیرحسین ثابتی در شبکه اجتماعی ایکس منتشر شد، تا رضا عاشری، عضو شورای شهر رشت، که با انتشار یک استوری از اسرائیل خواست برای ترور مسعود پزشکیان اقدام کند و گرچه کمی بعد این اقدام خود را مصداق شوخ طبعی خود دانست. اما رفتار وی بسیار سوال برانگیز شد.
عزت الله یوسفیان ملا به فرارو گفت: «آنانی که واقعا برای عمران و آبادانی کشور به ویژه و به طور مشخص در بخش سیاست، دغدغه دارند و در بخشهای سیاسی و اجتماعی کشور دلسوز و دل نگرانند، هرگز برخوردهای تندروانه نشان نمیدهند. اما آنانی که در این حوزه حرفی برای گفتن ندارند، جز اخلال و مطرح کردن سخنان پرحاشیه که شرایط کشور را در این روزهای حساس متزلزل کند، کاری برای انجام ندارند. بارها دیدهایم که وقتی یک سخنران پشت تریبون ایستاده و در حال توضیح دادن یک موضوع مهم است، دقیقا همانهایی که کوچکترین خرد و دانشی درباره موضوع مذکور ندارند، ناگهان در سخنرانی اختلال ایجاد میکنند یا شعارهایی میدهند که اصلا ربطی به موضوع صحبت ندارد. از این نوع اتفاقها متاسفانه بارها و بارها در این کشور رخ داده است.»
وی افزود: «سوال مهم در این زمینه این است: این افرادی که تا دری به تخته میخورد و در ازای هر اتفاق مهم کشور به خود اجازه توهین، تمسخر و هتاکی میدهند، اگر ابزار توهین را از دست بدهند، اصلا چه حرف دیگری برای گفتن دارند؟ آیا این افراد سواد کافی برای انتقاد را دارند؟ آیا خود آنان در بخشهای مختلف کشور، عمران و آبادانی ویژهای انجام دادهاند که بتوانند مورد استناد قرار دهند؟ افرادی که این روزها به رئیس جمهور یا تیم دیپلماسی کشور توهین میکنند دقیقا همانهایی هستند که دستشان در حوزه خدمت کاملا تهی است و حرفی برای گفتن ندارند. به همین دلیل است که این نوع آقایان چارهای ندارند به جز این که به توهین و حتی افترا پناه ببرند. یکی از این آقایانی که مدام متن و نقد در شبکه اجتماعی ایکس علیه رئیس جمهور مطرح میکند، چقدر سابقه کاری دارد؟ رزومه او به جز حمل کیف یک شخص تندرو و همراهی او چیست؟»
مگر ترور مقامهای مهم بین المللی شوخی بردار است؟
این نماینده ادوار مجلس در ادامه گفت: «این حملات علیه رئیس جمهور کشورمان در شرایطی رخ میدهد که در مقابل، با وجود این که نخست وزیر اسرائیل، در کشور خود نیز فردی محبوب نیست و انتقادات زیادی به وی وارد است، اما باز هم، در دوران جنگ حتی سرسختترین مخالفان او، سکوت یا حتی همراهی کردند. نتانیاهو شخصی است که انواع و اقسام پروندههای قضایی را داخل و خارج از اسرائیل دارد. اعم از پرونده کیفری، بین المللی در لاهه و…اما وقتی مسئله منافع ملی مطرح است، تندروهای اسرائیل هم حاضر نیستند به او حمله کنند. چرا در کشور ما برای آقای پزشکیان که هیچ حاشیهای ندارد، یک ریال پرونده مادی ندارد، یک پرونده فساد اخلاقی یا رفتاری ندارد. هیچ خطای ارزشی و امنیتی انجام نداده است، اینگونه هجمه ایجاد میشود؟»
وی افزود: «به نظر میرسد برخی آقایان از طریق حمله به رئیس جمهور به دنبال مطرح کردن نام خود هستند. آقای پزشکیان مصاحبهای انجام داده است. آقایان بفرمایند ایشان باید چطور مصاحبه میکردند که هم منافع ملی به خطر نمیافتاد و هم عزت ملی حفظ میشد؟ آقای پزشکیان تمام تلاش خود را به کار بسته تا در جهت عزت ایران صحبت کند. او نمیتواند بر اساس سلیقه یک طیف فکری خاص و تندرو مصاحبه کند. امثال آقای ظهرهوند و ثابتی و امثالهم توضیح دهند که آنان برای عزت مندی ایران چه کردهاند یا چه خدمات ارزندهای به کشور دادهاند یا قرار است بدهند؟ ماجرا به حدی ناپسند و عجیب شده که همان روزنامههایی که تا دیروز از امثال اینها حمایت میکردند نیز منتقد رفتارهای اینها شده اند. اتفاقا معتقدم این نوع رفتارهای افراطی به جای این که آقای پزشکیان را تخریب کند، ایشان را ارتقا میدهد. آقای پزشکیان باید در برابر سوالی که به قتل ترامپ مرتبط بود چه میگفت؟ ترور مقامهای بین المللی مگر شوخی بردار است؟ مگر میشود یک مقام رسمی و شناخته شده آن هم در این وانفسای سیاست بین الملل از ترور و قتل حمایت کند؟ آنها کوچکترین حرف را بزرگ نمایی میکنند. ببینید که به چه سرعتی، ترامپ به حرف آقای لاریجانی در خصوص آفتاب گرفتن و پهپاد، واکنش نشان داد.»
برخی افراد، هنری جز هزینه تراشی برای کشور ندارند
این فعال سیاسی اصولگرا گفت: «در شرایطی که هر لحظه ممکن است دور جدید مذاکرات آغاز شود، افراطی گرایی دقیقا به سود کدام دسته و گروه است؟ روزنامه کیهان با چه هدفی بر طبل افراطی گرایی و جنگ میکوبد؟ مگر نه این که رهبری با اقتدار و با تاکید بر «ای ایران» بر لزوم وحدت ملی تاکید کردند؟ با این وجود، باز هم، تندروها تصور میکنند صاحبان مملکت شده اند، آن هم بدون این که کوچکترین اقدام ویژهای انجام داده باشند یا در عرصه دیپلماسی کاربلد و حرفهای باشند. این گروه افراطی تنها هنری که دارند این است که با ادعا و سخنان بیپایه، برای کشور هزینه تراشی کنند. طی ۱۶ سال حضور در مجلس، بارها از این نمونهها دیده ام. این افراد با هر حرکتی که به سود مردم باشد مخالفت میکنند و بویی از منطق نبرده اند. ای کاش یک آمار دقیق گرفته میشد تا مشخص شود چند درصد مردم با چنین تندرویهایی موافقند.»
- کد خبر 129197
- پرینت