شما اینجا هستید

تیتر یک » به بهانه روز مبارزه با استکبار جهانی و کاندیداتوری رسایی برای شهرداری رشت
گروه : تیتر یک , سیاسی

اختصاصی / به گزارش سپیدخبر، حدود ۲ سال قبل بود که رسانه‌ها خبر جمع‌کردن پرچم آمریکا و اسرائیل از زیر پای دانشجویان در جهاد دانشگاهی گیلان دادند، خبری تعجب‌آور و عجیب که مورد تعجب همگان قرارگرفته بود و بازتابی کشوری نیز داشت.

۹۵ دفتر بسیج دانشجویی سراسر استان گیلان در اعتراض به اقدام جمشید رسایی در روز دانشجو در نامه‌ای خطاب به حمیدرضا طیبی، رئیس جهاد دانشگاهی کشور، خواستار پیگیری علت جمع‌آوری پرچم منحوس آمریکا و اسرائیل از زیر پا در ویژه‌برنامه ۱۶ آذر دانشجویان در گیلان شدند.

اما ماجرای جمع‌کردن پرچم مستکبرین جهان از زیر پای دانشجویان چه بود؟

بسیج دانشجویی جهاد دانشگاهی رشت به مناسبت روز دانشجو پرچم امریکا و اسرائیل را در درب ورودی این دانشگاه با هماهنگی مسئول امور فرهنگی نصب کردند اما معاون آموزشی این دانشگاه دستور به جمع‌آوری این پرچم‌ها را داد.

پیک دانشجو در این خصوص به نقل از یک دانشجوی حاضر درصحنه، مدعی شد که معاون آموزشی این دانشگاه در پاسخ به اعتراض دانشجویان نسبت به این عمل گفت: مگر ۱۳ آبان است که شما پرچم امریکا را نصب‌کرده‌اید؟! و هنگامی‌که دانشجویان گفتند این کار با امور فرهنگی دانشگاه هماهنگ شده است در پاسخ گفت: این کار با من هماهنگ نشده است!

واکنش مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه‌های غیرانتفاعی گیلان

علیرضا امیری مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه‌های غیرانتفاعی استان گیلان اما در واکنش به این اتفاق گفت: پرچمی که رهبری آن را زیر پا می‌گذارد همان پرچمی است که توسط دانشجویان زیر پا گذاشته می‌شود پرچم همان پرچم است اما متأسفانه نمی‌دانیم چرا برخی هنوز نمی‌خواهند قبول کنند که دشمنی آمریکا با ما ادامه دارد.

 

اعلام اعتراض مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد لاهیجان در نماز جمعه

سید محمد حسینی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد لاهیجان در خطبه‌های نماز جمعه این شهرستان گفت: جلوگیری از لگدمال شدن پرچم امریکا و اسرائیل توسط برخی مسئولین دانشگاهی، اقدامی واقعاً تعجب برانگیز بود که باعث بهت مردم انقلابی استان شد، مردمی که در بزنگاه‌های انقلاب همچون فتنه پیش‌گام حضور در کشور بودند. جای این سؤال باقی است که در انقلاب اسلامی، یک مسئول دانشگاهی چگونه و با چه مبنایی از لگدمال شدن پرچم امریکا و رژیم اسرائیل جلوگیری می‌کند؟

 متن کامل نامه ۹۵ دفتر بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان گیلان را در ادامه می‌خوانید:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

دنیا باید امریکا را از بین ببرد، والّا تا این‌ها هستند، این مصیبت‌ها در دنیا هست. اینجا نشد، یک جای دیگر. الآن در بسیاری از جاهای دنیا، امریکا آتش افروخته و جنگ‌هایی که الآن در بسیاری از جاهای دنیا هست، همه‌اش زیر سر این است.

امام خمینی رضوان‌الله تعالی علیه

صحیفه نور ج ۱۷ ص ۸۴

جناب آقای دکتر سید حمیدرضا طیبی

ریاست محترم جهاد دانشگاهی جمهوری اسلامی ایران

سلام‌علیکم

شانزدهم آذرماه سال جاری، همزمان با شصت و سومین سالروز کشتار و سرکوب اعتراضات ضدآمریکایی دانشجویان کشورمان توسط رژیم ستم‌شاهی، درحالی‌که انتظار می‌رفت در تمام دانشگاه‌ها از این مناسبت مهم به‌عنوان فرصتی برای ظهور و بروز احساسات ضد استکباری دانشجویان عزیز کشورمان استفاده شود و مسئولین دانشگاه‌ها از هر نوع حرکت ضد استکباری دانشجویان در این روز به‌طور ویژه حمایت و قدردانی نمایند، اتفاقی در جهاد دانشگاهی واحد گیلان رخ داد که باعث حیرت و تأسف جامعه دانشگاهی این استان شد.

همان‌طور که در رسانه‌ها منعکس شد، دانشجویان جهاد دانشگاهی واحد گیلان جهت تدارک برنامه روز دانشجو اقدام به گستردن پرچم رژیم منحوس صهیونیستی و رژیم مستکبر امریکا در مسیر رفت و آمد دانشجویان نمودند که این امر با ممانعت مسئولین این واحد روبه‌رو شد. بدیهی است که این اتفاق، درست در تقابل با آرمان‌های انقلاب اسلامی، ریشه‌ی تاریخی روز دانشجو و فلسفه‌ی وجودی جهاد دانشگاهی است. پس‌ازاین اتفاق، با وجود اعلام نگرانی امت حزب‌الله، بعضی ائمه‌ی جمعه استان گیلان، اساتید دانشگاه و جوانان انقلابی در دانشگاه‌های مختلف استان، درحالی‌که انتظار می‌رفت مسئول این واحد دانشگاهی حداقل با عذرخواهی از دانشجویان موضع صریح خود را در محکومیت این اقدام غلط اعلام کند، با صدور بیانیه‌ای اقدام به توجیه این عمل تأسف‌آور نمود.

همان‌طور که مستحضرید، در اولین بند از وظایف کلی جهاد دانشگاهی این‌طور نوشته‌شده است: «تبلیغ و ترویج فرهنگ و هنر اسلامی و برنامه‌ریزی فرهنگی و تربیتی و ایجاد آمادگی فکری و مکتبی در قشر جوان بخصوص دانش آموزان دبیرستانی و دانشجویان به‌منظور مقابله با غرب‌زدگی و انحرافات در چارچوب سیاست‌های فرهنگی کشور.»

می‌دانید که مقابله با غرب‌زدگی، با احترام به نماد استکبار ممکن نیست. درحالی‌که مسئولین اجرایی کشور موظف‌اند از حرکت‌های ارزشمند جوانان مؤمن انقلابی حمایت کنند، اقدام اخیر مسئولین جهاد دانشگاهی واحد گیلان به‌هیچ‌وجه قابل توجیه نیست. لذا از حضرت‌عالی که مسئولیت سنگین جهاد دانشگاهی، این مولود انقلاب فرهنگی کشورمان را بر عهده‌دارید تقاضا داریم با پی گیری جدی این موضوع، مانع ایجاد انحراف در مجموعه تحت مدیریت خود گردید و نتیجه اقدامات خود را به مردم شهیدپرور و جامعه دانشگاهی استان گیلان اعلام بفرمایید.

والسلام علی من اتبع الهدی

نامه ۹۵ دفتر بسیج دانشجویی دانشگاه‌های گیلان به رئیس جهاد دانشگاهی کشور

رونوشت به:

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدیان – ریاست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و عضو هیئت‌امنای جهاد دانشگاهی کشور

حضرت آیت‌الله قربانی – نماینده محترم ولی‌فقیه در استان گیلان

جناب آقای داوود گودرزی – ریاست محترم سازمان بسیج دانشجویی کشور

تصویر مربوط به نامه

 

جالب آنکه در همان زمان جمشید رسایی در خصوص اقدامات صورت گرفته مدعی شده بود: ماجرا ازاین‌قرار است که بسیج دانشجویی جهاد دانشگاهی رشت به مناسبت روز دانشجو بنر بزرگی منقش به پرچم آمریکا و اسرائیل را مقابل در ورودی دانشگاه پهن کرده بود تا رهگذران آن را لگدمال کنند. این پرچم‌ها بدون اعتراض کسی مدتی به همان حالت روی زمین پهن بود. حالا تعدادی از اعضای بسیج دانشجویی جهاد دانشگاهی رشت می‌گویند که مدت‌زمان پهن بودن این پرچم در مقابل در ورودی محدود بوده و باید به همان حالت باقی می‌ماند.

گفتنی است رسایی در گفتگویی با یک سایت خبری مدعی شده است موسسه مذکور یکی از مراکز آموزشی وابسته به جهاد دانشگاهی گیلان است و دلیل اتفاق پیش‌آمده، ابهام در روش‌ هماهنگی برنامه‌های دانشجویی بود و با رفع ابهام مشکل حل شد!

البته مشخص نیست منظور این کاندیدای تصدی بر شهرداری رشت از حل شدن مشکل چیست اما تا جایی که حافظه جوانان این شهر یاری می‌دهد این اقدام سازمان تحت امر رسایی و عدم عذرخواهی رسمی از جوانان انقلابی هیچ‌گاه از یاد نخواهد رفت.

غیرمنتظره – سایت خبری گیلان | اخبار گیلان – خبر رشت