به گزارش غیرمنتظره، تیمور پورحیدری، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت گیلان نیز در گفتوگو با فارس بیان کرده که هیئت مدیره فولاد خزر، ارادهای برای ادامه فعالیت ندارد و به دلیلعدم صرفه اقتصادی تولید، مایل به واگذاری شرکت به سرمایهگذار جدید است.
وی همچنین اشاره کرده که این شرکت با بدهی بالغ بر ۲ هزار میلیارد تومانی مواجه است. مدیرکل صمت گیلان همچنین تأکید کرده که هیئت مدیره فولاد در پی مداخله صنعت، معدن و تجارت استان و ورود دستگاه قضایی، موظف به پرداخت کامل حقوق و مزایا کارگران تا پایان سال شده است که این اقدام میتواند به نوعی امیدواری برای کارگران باشد، اماعدم وجود برنامه مشخص برای ادامه فعالیت کارخانه نگرانیها را افزایش میدهد.
تبعات منفی توقف تولید فولاد خزر در صنعت فولاد کشور
طبق برنامه هفتم توسعه، هدفگذاری شده است که تولید کارخانههای فولاد ایران به بیش از ۵۰ میلیون تن در سال برسد، در حالی که در حال حاضر تولید این کارخانهها به حدود ۳۲ میلیون تن در سال محدود شده است. تعطیلی کارخانه ذوب آهن فولاد خزر بهطور مستقیم با هدفگذاری قانون برنامه هفتم توسعه در تضاد است و میتواند تبعات منفی برای صنعت فولاد کشور به همراه داشته باشد
در پی این وضعیت، کارگران ذوب آهن خزر ضمن تقدیر از دستگاه قضایی و حمایتهای صنعت و معدن، از استاندار گیلان درخواست کردهاند که به مسائل و مشکلات این کارخانه ورود کند و راهحلی برای جلوگیری از اخراج گسترده کارگران پیدا کند. تعطیلی کجدار و مریز فولاد خزر نه تنها نگرانی کارگران را افزایش داده بلکه میتواند بر تولید و اقتصاد منطقه تأثیرات منفی به همراه داشته باشد از این رو، نیاز به ورود جدی مسئولان بلندپایه استانی و ملی برای حفظ این سرمایه و امنیت شغلی احساس میشود.
بیش از ۳۰۰ کارگر کارخانه «فولاد خزر» امیداورند تا با اقدام فوری مسئولان در استان و شخص استاندار گیلان به عنوان نماینده عالی دولت در گیلان رونق تولید به این کارخانه به خصوص در این روزهای منتهی به پایان سال بازگردد. در چنین وضعیتی باید توجه بیشتر به صنایع کلیدی کشور و حمایت از کارگران است تا از بروز بحرانهای اقتصادی و اجتماعی جلوگیری شود.
- کد خبر 125330
- پرینت