به گزارش غیرمنتظره؛ همواره دانستن درباره اتفاقاتی که در درون این کشور اسرارآمیز میافتد، برای همه قابل توجه است. حتی برای یک عکاس خارجی، یک عکس هماهنگی نشده، میتواند سرش را به باد بدهد. افراد کمی این شانس را داشتهاند که اطلاعاتی را از این کشور به بیرون درز دهند.
با این حال، در ادامه با بهترین کتابهایی که درباره این کشور نوشته شده است، آشنا میشویم.
رهبر عزیز / نویسنده: جنگ جین سونگ
رهبر عزیز داستانی که نتوانستند دست کاری اش کنند! در این رمان پرفروش بین المللی داستان یک عضو رده بالای ضد جاسوسی را شاهد هستیم که زندگی و فرار نفس گیر خود به سمت آزادی را به عنوان یک شاعر سابق و جایزه دار کیم جونگ ایل ملقب به رهبر عزیز توصیف میکند.
کتاب فرار از اردوگاه ۱۴، اثری نوشتهی بلین هاردن است که اولین بار در سال ۲۰۱۲ وارد بازار نشر شد. کمپهای اسارت در کرهی شمالی، سالهای سال است که وجود داشته اند. افرادی که در این کمپها به دنیا آمده و بزرگ شده اند، تا به حال نتوانسته اند از آنها بگریزند. هیچکس تا به حال موفق به این کار نشده، البته به جز شین دانگ هیوک. هاردن در این کتاب، از طریق داستان شوکه کننده و حیرت انگیز زندانی شدن و فرار شین، اسرار یکی از سرکوبگرانهترین حکومتهای روی زمین را برملا میکند. شین قبل از فرار، چیزی از زندگی متمدن نمیدانست و زندگی برای او، کابوسی بیش نبود. نثر جذاب و تأثیرگذار هاردن، این پادآرمان شهر را با هنرمندی تمام به تصویر میکشد و بر مرد جوان خارق العادهای تمرکز میکند که در امنیتیترین زندانِ امنیتیترین حکومت جهان بزرگ شده است. کتاب فرار از اردوگاه ۱۴، حکایتی زیبا دربارهی مقاومت، رشادت، نجات و امید است.
در میان تشدید تنشهای هستهای، کیم جونگ اون و دیگر رهبران کره شمالی برای حفظ دولت تک حزبی خود، هرگونه جنبش مخالف جدید را از بین بردند و تمام کسانی را که به مخالفت با دولت مظنون بودند را برای “آموزش مجدد” به اردوگاههای کار اجباری اعزام کردند. در کتاب «آکواریومهای پیونگ یانگ» میخوانیم که”کانگ چول هوان” اولین بازمانده یکی از این اردوگاهها است، که میتواند فرار کند و داستان خود را به جهان بازگو کند. او شرایط وحشتناک این اردوگاوهها را مستند میکند و بینش شخصی اش از زندگی در کره شمالی را ارائه میدهد.
کتاب دختری با هفت اسم، اثری نوشتهی هیئون سئو لی است که نخستین بار در سال ۲۰۱۵ به چاپ رسید. هیئون به عنوان کودکی که در کرهی شمالی بزرگ میشد، یکی از میلیونها نفری به حساب میآمد که در دنیای تحت حکومت رژیمی تمامیت طلب گیر افتاده بود. خانهی آنها در نزدیکی مرز چین واقع شده بود و همین موضوع، فرصتهای اندکی به هیئون میداد تا بتواند نگاهی هرچند محدود به جهان ورای مرزهای کشور منزوی خود بیندازد.
هنگامی که پرواز ۸۵۸ هواپیمای کرهای در سال ۱۹۸۷ منفجر شد و باعث کشته شدن ۱۱۵ مسافر شد، مقامات بین المللی اجرای قانون بلافاصله شروع به جستجو برای یافتن تروریستهایی در کره شمالی کردند که میتوانستند مرتکب چنین جنایتی شوند. کسی که آنها پیدا کردند کیم هیون هی، یک زن جوان آرمانگرا بود که توسط کشورش به یک دستگاه قتل مطیع تبدیل شده بود.کتاب روح گریان من داستان دلهره آور، تکان دهنده و کاملا قانع کننده این زن است. کیم هیون هی در کشوری بزرگ شد که در آن حق و باطل، خوب و بد، برده داری و آزادی هیچ معنایی ند اشت جز آنچه حزب کمونیست کره شمالی میگفت. او در در شانزده سالگی، به دلیل هوش و زیبایی خود از طرف حزب انتخاب شد و به او آموزشهای ویژهای در زمینه زبان داده شد. در نوزده سالگی، برای مدرسه جاسوسی مخفی و نخبه ارتش کره شمالی انتخاب شد. در آنجا به او آموزش داده شد تا با همه چیز از دست و پایش گرفته تا نارنجکها و اسلحه هاآدم بکشد.
سرزمینی مرموز که رازهای سرپوشیده بسیاری دارد. رازهایی که حکومتش مانع از فاش شدن آن میشود. هر چند وقت یک بار یکی از این رازها در قالب خبر به بیرون درز میکند، اخباری که تعجب و حیرت به بار میآورد و خواننده را مشتاق دانستن بیشتر دربارهی این سرزمین عجیب و غریب میکند. این سرزمین کرهی شمالی است. “نیم دانگ پیونگ یانگ” نوشتهی رضا امیر خانی، سعی میکند نوری بر این سوالات تاریک بیفکند، و اخباری دست اول و موثق به دست دهد. اطلاعاتی که به صورت تجربی، طی دو سفر اخیرش به پیونگ یانگ، کسب کرده است.
- کد خبر 67106
- پرینت