به گزارش غیرمنتظره، یک محقق گیلانی با طراحی و اجرای فرمول خاصی از بهرهگیری باکتریها توانسته استحکامی مشابه استحکام سیمان را در دانهبندی خاک ایجاد کند و با این ایده نوآورانه راهحلی برای تولید و استفاده کمتر سیمان در محیط جو زمین مطرح کرده است.
امروزه مشکلات زیستمحیطی ناشی از فعالیتهای صنعت ساختمان به یکی از اصلیترین دلایل تخریب کره زمین بدل شده است. این مشکلات که مجموعهای است از تخریب در سطوح و مناطق مختلف محیط زیست، رفتهرفته در حال تغییر شکل و ماهیت خاکهاست.
از انتشار فلزات سنگین حین استخراج سنگهای سیمان گرفته تا شیرابههای خارج شده از کارخانههای تولید سیمان و در انتها اضافهشدن ملاط سیمان در قالب بتن به خاک، جملگی تمامی این مراحل بخشی از آلایندگی بالای صنعت ساختمان را ثابت میکند.
در این میان امیرحسین میلانچی با طراحی و اجرای فرمول خاصی از بهرهگیری باکتریها توانسته استحکامی مشابه استحکام سیمان را در دانهبندی خاک ایجاد کند و با این ایده نوآورانه راهحلی برای تولید و استفاده کمتر سیمان در محیط جو زمین مطرح کرده است.
او که کارشناسی خود را در دانشگاه آزاد اسلامی انزلی گرفته و فارغالتحصیل کارشناسیارشد از دانشگاه شهید رجایی تهران است، با اختراع آجر زیستی قدم در مسیر تولید کمتر سیمان و خاموششدن کورههای آجرپزی برداشته است.
گفتنی است این محصول نهتنها به لحاظ موضوعیت و بهرهگیری دوستدار محیط زیست و در چارچوب تفکر توسعه پایدار است، بلکه به لحاظ اقتصادی قابلیت کاهش قابلتوجه هزینهها را در یک پروژه ساختمانی دارد.
- کد خبر 115555
- پرینت