شما اینجا هستید

سیاسی » حسین مرعشی: رهبری اخیرا درباره مذاکره با آمریکا سخنی نگفته‌اند اما احتمالا سخن خواهند گفت / وقتی رهبری تصمیم بگیرند، تندروها هم ساکت می‌شوند

به گزارش غیرمنتظره، حسین مرعشی در مصاحبه با روزنامه اعتماد گفت آقای رییس‌جمهور هم در گفت‌وگو با شبکه NBC موضع معقولی اتخاذ کردند. ایران هرگز گام نخست برای چالش با امریکا را برنداشته و این امریکایی‌ها بوده‌اند که از برجام خارج شده‌اند. ایران مشکلی برای گفت‌وگو با امریکا ندارد و این امریکایی‌ها هستند که باید نشان بدهند به نتایج گفت‌وگوها متعهد هستند.

تندروها حضور دارند و نمی‌توان آن‌ها را حذف کرد. در جمهوری اسلامی آن‌ها همواره حرکت‌های ایذایی داشته‌اند ولی تعیین کننده نبوده‌اند. وقتی رهبری تصمیمی را بگیرند، آن‌ها نیز ساکت می‌شوند. امروز مهم این است که هماهنگی و رابطه جناب آقای پزشکیان با رهبری بسیار خوب و نزدیک است. همکاری و همراهی آقای رییس‌جمهور با سیاست‌های کلی نظام و آوردن قدرت رهبری پشت سر دولت، می‌تواند تحرکات تندروها و مانع تراشی‌های‌شان را خنثی کند.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

غیرمنتظره – سایت خبری گیلان | اخبار گیلان – خبر رشت