شما اینجا هستید

ورزشی » درخشان: وقتی چمن استادیوم لیگ نخبگان را با دست می‌کارند از لیگ یک چه انتظاری دارید؟!

به گزارش غیرمنتظره و به نقل از فرتاک ورزشی، مسابقات لیگ یک به هفته دوم خود رسیده که از همان هفته نخست مشکلات و حواشی موج برداشته و قطعا صدای همه مربیان درخواهد آمد. در این راستا فرتاک ورزشی گفت وگویی اختصاصی با حمید درخشان سرمربی داماش گیلان انجام داده است که با هم می‌خوانیم.

آقای درخشان مسابقات لیگ یک را چطور می‌بینید؟

وقتی امکانات و تجهیزات بالاترین سطح فوتبال آسیا یا همان لیگ نخبگان را در ایران می‌بینید که دو روز قبل مسابقات چمن استادیوم را با دست می‌کارند و آماده مسابقه می‌کنند دیگر حساب کار دستتان بیاید و تا آخر هم بخوانید! فوتبال ما از فاجعه گذشته و حتی معجزه هم نمی‌تواند به دادش برسد. فوتبال ما درجا که نمی‌زند هیچ، حتی عقب هم می‌رود. وقتی سرمایه‌گذاری و مدیریت درست نشود آخر و عاقبت فوتبال از این هم بدتر می‌شود.

لیگ یک هم که همچنان مشکلات خاص خودش را دارد؟

لیگ یک پشتوانه لیگ برتر است و سرمایه فوتبال ایران که متاسفانه باری به هر جهت پیش می‌رود و برای رفع تکلیف است. فقط مسابقات هر طوری شده برگزار می‌شود و چیزی را به فوتبال اضافه نمی‌کند. مسابقات برگزار می‌شود که دو تیم راهی لیگ برتر شوند و سه تیم هم سقوط کنند حال چه کمکی به فوتبال ایران کند هیچ مشخص نیست و نه کیفیتی دارد و نه مدیریت درستی می‌شود.

داماش از جمله تیم‌های پرتماشاگر فوتبال ایران است که متاسفانه نگاه حرفه‌ای به این تیم نمی‌شود. آیا از مالک و باشگاه پرطرفدار حمایت کافی می‌شود؟

هوادار سرمایه باشگاه است و ابزار بزرگی برای موفقیت و رشد محسوب می‌شود ولی این را باید مسوولان استان مدیریت کنند و به مالک باشگاه توجه کنند که برای تیم پرطرفدار هزینه می‌کند. سرمایه‌گذار دلش را به مسوولان استان خوش می‌کند که حمایتش کنند اگر حمایت نکنند بالاخره روزی دلسرد می‌شود و می‌رود. نباید مالک تیم را تنها بگذارند. خوشبختانه هواداران همیشه پشت تیم بوده‌اند و این مسوولان هستند که باید خیلی به این موضوع نگاه مثبت داشته باشند.

برای بازی با مس شهر بابک چه برنامه‌ای دارید؟

ما بازی به بازی پیش می‌رویم و تلاش می‌کنیم بهترین بازی را انجام دهیم و با امتیاز برگردیم.

غیرمنتظره – سایت خبری گیلان | اخبار گیلان – خبر رشت