شما اینجا هستید

ورزشی » سه بازیکن جدید به شهرداری آستارا پیوستند

به گزارش غیرمنتظره، یاشار احمدی هافبک نیم فصل اول تیم مس سونگون با عقد قراردادی رسمی به تیم شهرداری بندر آستارا پیوست.

احمدی که سال گذشته یکی از بازیکنان تاثیرگذار شهرداری بندرآستارا در حفظ سهمیه لیگ یک بود و گل بقای این تیم در لیگ فصل گذشته را نیز به ثمر رساند، سابقه عضویت در تیم‌های گل ریحان البرز، پارس جنوبی جم، اکسین البرز، نیروی زمینی تهران و پاس همدان را نیز در کارنامه خود داراست.

همچنین محمد خادمی نیز با عقد قراردادی رسمی به تیم شهرداری بندر آستارا پیوست.

وینگر جدید شهرداری بندرآستارا، سابقه صعود با تیم‌های چوکا تالش و استقلال ملاثانی به لیگ یک و سابقه عضویت در تیم‌های قشقایی شیراز، شمس آذر قزوین، شهرداری همدان، پاس همدان، اکسین البرز و تراکتورسازی تبریز را در کارنامه دوران بازی خود دارد.

اما دیگر بازیکن نیم فصل دوم شهرداری آستارا محمد جعفری مدافع نیم فصل اول تیم چوکا تالش است.

جعفری که سال گذشته با تیم کویرمقوا موفق به صعود لیگ یک شده بود، سابقه حضور در تیم‌های ملوان بندرانزلی، داماش گیلان، سپیدرود رشت و گهر درود را نیز در کارنامه دارد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

غیرمنتظره – سایت خبری گیلان | اخبار گیلان – خبر رشت