شما اینجا هستید

ورزشی » سه بازیکن ملوان با تیم ملی فوتبال جوانان عازم چین می‌شوند

به گزارش غیرمنتظره، علیرضا وهابی روز پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: از سوی کادر فنی تیم ملی جوانان زیر ۲۰ سال ایران ۳۵ بازیکن برای حضور در اردوی برون‌مرزی به تیم ملی دعوت شدند که ماهان صادقی، رضا غندی‌پور و مهدی جعفری از تیم فوتبال ملوان بندر انزلی جزو دعوت‌شدگان به این اردو هستند.

وی افزود: این سه بازیکن جوان به همراه سایر دعوت‌شدگان به اردوی تیم ملی فوتبال جوانان باید از روز ۱۴ آذرماه جاری در اردوی تیم ملی در تهران حضور یابند که پس از آن تیم ملی حدود ۲ هفته در کشور چین اردوی آمادگی خود را برپا خواهد کرد.

مدیر روابط عمومی هیئت فوتبال گیلان اضافه کرد: تیم ملی فوتبال جوانان ایران در مدت برپایی اردوی خود در چین ۲ بازی دوستانه نیز با تیم ملی زیر ۲۱ سال این کشور برگزار خواهد کرد.

وی ادامه داد: تیم ملی فوتبال جوانان زیر ۲۰ سال ایران خود را برای حضور قدرتمند در رقابت‌های جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا آماده می‌کند و امیدواریم که سه بازیکن تیم ملوان نیز با درخشش خود در اردوهای آمادگی به عضویت تیم ملی درآیند.

وهابی بیان کرد: رضا غندی‌پور مهاجم شایسته تیم فوتبال ملوان بندر انزلی یکی از تأثیرگذارترین بازیکنان این تیم در رقابت‌های لیگ برتر فصل جاری است و هم اینک با به ثمر رساندن سه گل جزو گلزنان برتر لیگ برتر بشمار می‌رود، ضمن اینکه مهدی جعفری نیز یکی از بازیکنان برتر و تأثیرگذار ملوان است.

غیرمنتظره – سایت خبری گیلان | اخبار گیلان – خبر رشت