شما اینجا هستید

اجتماعی » شاهکار جدید سازمان سیما و منظر شهرداری رشت”گلنگ” یا “کلنگ”؟ مسئله این است!

اختصاصی / به گزارش سپیدخبر، انتشار تصاویری از نصب دو بنر برای انجام مراسمی تحت عنوان کلنگ زنی مراسم‌های احداث آرامگاه دکتر حشمت و احداث آرامگاه شهدای گمنام و غلط وحشتناک املایی در این دو بنر، این سؤال را به وجود آورد که شاهکار غلط املایی روی دو بنر در یک روز توسط چه کسی رخ داده است؟!

بررسی‌های صورت گرفته نشان می‌دهد بنر این دو مراسم توسط سازمان سیما و منظر شهرداری رشت تهیه و نصب شده بود و گاف با نمک رخ داد شاهکار این عزیزان بوده است. البته در شهرداری رشت چندان نمی‌توان انتظار اوضاع بهتری داشت! شهرداری رشت که پرتال خبری‌اش این روزها در ۸ پاراگراف حدود ۸۳ ایراد از قبیل نگارشی، دستوری، املایی، تایپی و… را از خود بر جای می‌گذارد، قطعاً گزینه جذابی برای سوژه شدن است.

در پایان از شهردار محترم رشت که علاقه بسیاری به گلنگ زنی! ببخشید! کلنگ زنی دارند درخواست می‌شود هرچه سریع‌تر از نیروهای مجرب و با سابقه رسانه‌ای در سمت‌هایی استفاده کند که نیاز به تجارت تخصصی دارند، استفاده نماید تا از بروز چنین فجایعی جلوگیری شود.

غیرمنتظره – سایت خبری گیلان | اخبار گیلان – خبر رشت