رئیس کمیسیون حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر رشت از آغاز به کار دوربین های ثبت تخلف این کلانشهر از روز یکشنبه خبر داد.
به گزارش سپیدخبر و به نقل از حرف تازه، اسماعیل حاجی پور در سی امین جلسه کمیسیون ترافیک شورا با اعلام این خبر تصریح کرد: کد گذرواژه مرکز کنترل ترافیک رشت به طور رسمی از سوی سردار مهری، رئیس پلیس راهور، ابلاغ شد.
وی این اتفاق را حاصل همکاری و پیگیری کمیسیون ترافیک شورا و پلیس راهور گیلان دانست و افزود: سامانه پیامکی اطلاع رسانی تخلفات نیز راه اندازی شده است.
رئیس کمیسیون حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر رشت با اعلام این مطلب که صدور جریمه ها پس از عید سعید فطر خواهد بود خواستار رعایت دقیق تر قوانین راهنمایی و رانندگی از سوی شهروندان شد.
اسماعیل حاجی پور هدف از این اقدام را درامد زایی ندانست و اظهار داشت: در بحث رعایت قوانین و مقررات بیش از هر مورد بازدارنده ای، به فرهنگ سازی از سنین پایه معتقدم. این اقدام نیز گامی به سوی شهر هوشمند و به کارگیری تکنولوژی در راستای انضباط شهری و کنترل ترافیک است.
وی خواستار اطلاع رسانی گسترده در خصوص این موضوع شد و بیان داشت: اصحاب رسانه و روابط عمومی ها با تمام توان خود در این زمینه اطلاع رسانی کنند.
اسماعیل حاجی پور با انتقاد از وضعیت اتوبوس های شهر رشت خاطر نشان کرد: وضعیت فعلی اتوبوس ها در شان مردم رشت نیست و یکی از علل بروز ترافیک در شهر، همین اتوبوس ها هستند.
رئیس کمیسیون حمل و نقل و ترافیک شورا در خصوص فروش طرح ترافیک هسته مرکزی به شهروندان گفت: باید منافع کسبه و ساکنین در نظر گرفته شود.
حاجی پور در پایان از تلاش برای بازگشایی مسیر رفت و برگشت خیابان اقتصاد(گذرنامه) و کاهش زمان اجرای طرح ترافیک در خیابان شریعتی در راستای حمایت از بازاریان خبر داد و اعلام کرد: ساکنین و بازاریان فعال این محدوده از پرداخت هزینه طرح ترافیک معافند.
- کد خبر 16942
- پرینت