شما اینجا هستید

اقتصادی » شناسایی ۳۶۴ میلیارد تومان تخلف در واحدهای تولیدی گیلان

به گزارش غیرمنتظره و به نقل از فارس، مهدی نقدی امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه نظارت مستقیم بر واحدهای تولیدی گیلان ادامه‌دار است، اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۶۹ هزار بازرسی از واحدهای تولیدی و صنعتی گیلان انجام شده است و در مجموع ۳۶۴ میلیارد تومان تخلف هم شناسایی و کشف شده است.

وی عمده تخلفات در جریان بازرسی از واحدهای تولیدی را توزیع نهاده‌های دامی دانست و گفت: برای برنامه‌ریزی مطلوب و انجام گشت‌های مشترک چهارجلسه کارگروه حمایت از تولید و نظارت بر گردش کالا در سطح عرضه برگزار شده است.

معاون بازرسی و نظارت سازمان صمت گیلان از تشکیل ۱۹۰ پرونده تخلف در گیلان خبر داد و افزود: بر اساس آمار بیش از ۶ هزار و ۴۰۲ مورد بازرسی در حوزه قاچاق کالا انجام شده و در این بین ۱۹۰ پرونده تخلف به ارزش ۱۵ میلیارد تومان نیز تشکیل شده است.

به گفته نقدی این بازرسی‌ها در قالب پنج طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز و در عرصه‌های لوازم آرایشی بهداشتی، لوازم و تجهیزات دارای سیم کارت، قاچاق پوشاک، سامانه انبارها و کالاهای مشمول شناسه در حال انجام است.

غیرمنتظره – سایت خبری گیلان | اخبار گیلان – خبر رشت