شما اینجا هستید

اجتماعی » شهرداری رشت جایی برای تجربه آموزی مریم رضاطبع!

اختصاصی / به گزارش سپیدخبر، در شرایطی که نشست هفته گذشته مسعود نصرتی شهردار فعلی رشت با رسانه‌های مجازی و پایگاه‌های خبری بدون قرائت کلام‌الله مجید و پخش سرود ملی آغاز شده بود، سیده مریم رضاطبع توانست با کسب تجربه مفید از حجم بالای انتقادات حداقل یکی از هزاران ایراد نشست خبری قبلی را در نشست خبری با رسانه‌ها مکتوب جبران کند!

مریم رضاطبع که هیچ سابقه رسانه‌ای پیش از انتصاب به‌عنوان مسئول ارتباط با رسانه حوزه شهردار نداشت، در این نشست یکی از هزاران انتقاد در خصوص نشست خبری قبلی را برطرف کرد و با انتخاب یک قاری بین‌المللی برای حسن مطلع نشست نشان داد که توانایی یادگرفتن و تجربه‌آموزی را دارد اما بسیار کند و دیر! به‌گونه‌ای که توانایی رفع نهایتاً دو الی سه مشکل در اجرای برنامه را داراست و اگر مشکل عدم قرائت قرآن را رفع کند دیگر نمی‌توان از او انتظار داشت که سرود ملی را نیز در جلسه پخش کند.

با این حال جای تأمل دارد که شهرداری شهری بزرگ چون رشت جایگاهی برای آزمون‌وخطای مدیرانی شده که اگر ۸ پاراگراف در پرتال تحت مدیریتشان منتشر شود بیش از ۸۰ مورد ایراد تایپی، املایی، دستوری، نگارشی و… از آن بیرون می‌آید.

در پایان امید است شخص مریم رضاطبع با یادگرفتن برخی مسائل ابتدایی در حوزه رسانه همچون نام مدیران مسئول رسانه‌ها! روند برگزاری نشست‌های خبری و… در زندگی شغلی آینده در سمتی دیگر موفق باشد.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

غیرمنتظره – سایت خبری گیلان | اخبار گیلان – خبر رشت