اختصاصی / به گزارش غیرمنتظره، پس از اعلام خبر شهرستان شدن بخش خمام توسط جبار کوچکی نژاد، برخی ابهامات در این خصوص مطرح شد. ابهاماتی که با توجه به شرایط مطرحشدن خبر کاملاً جدی به نظر میرسید.
با توجه به اینکه بدل شدن خمام از بخش به شهرستان نیاز به مصوبه هیئت دولت داشت خیلی زود موضوع زیر تیغ سؤال رفت و البته مصاحبه غلامعلی جعفرزاده در تکذیب پایان تبدیلشدن خمام به شهرستان موضوع را کمی روشن و البته در کنار روشنی، پیچیده کرد!
اما شنیدهها حکایت از آن دارد که بخش خمام در آستانه تبدیلشدن به شهرستان است و پیربازار رشت نیز خود تبدیل به شهر خواهد شد. ضمن اینکه اقدامات لازم از سوی وزارت کشور انجام پذیرفته است و تنها میبایست این موضوع در جلسه هیئت دولت مطرح شود که با توجه به نظر مثبت وزارت کشور قطعاً در جلسه هیئت دولت شکل رسمی به خود خواهد گرفت و رسماً بخش خمام به شهرستان خمام تبدیل خواهد شد.
- کد خبر 39805
- پرینت