به گزارش غیرمنتظره، روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: همانهایی که در دولت سابق حوادث غیر مترقبه را هم به حساب بیعرضگی دولت مینوشتند، امروز جوری دامن برمیچینند از قبول مسئولیت و میگویند امتحان الهی که انگار کارمند واحد امتحاناتند!
خب، آقایان کارشناس امتحان الهی، لطفا بفرمایند قصه پُرغصه و اجرای معیوبِ افزایشِ حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی هم در جدولِ امتحانات الهی قرار دارد؟ بیتوجهی به قانون و نظرِ مجلس ازسوی دولت وناشنیده گرفتن فریاد صاحبان حق چطور؟
آیا این هم در شمار امتحانات است؟ خرداد که ماه امتحانات بود جایش را به تیرماه داد. آیا باز هم بازنشستگان در این ماه گرم باید در کف خیابان باشند؟ این هم لابد امتحان عملی است، نه؟!
خدا واقعا به این دولت شانس داده است. این را حتما به آنها بگوید هرکس صدایش را میشنود. بگوید، شانس آوردهاید که با مردمی در نهایت نجابت طرف هستید و الا اگر مثل مخالفان روحانی بودند که قصه ۹۶ و ۹۸ تکرار میشد! اما خدا را شکر که نجیبند صاحبان حق که داد خود را در آرامش مطالبه میکنند.
- کد خبر 97322
- پرینت