شما اینجا هستید

اجتماعی » عزم قوه قضاییه در مبارزه با مفاسد اقتصادی مدیران دولتی جدی است/ ارزیابی عملکرد قضات استان گیلان و نمره‌دهی به آن‌ها تنها از طریق وجدان پاک و شریف مردم تحقق می‌یابد

به گزارش سپیدخبر؛ احمد سیاوش‌پور بعد از ظهر امروز در جریان بازدید از ساختمان دادگستری این شهرستان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: دستگاه قضا در بحث برخورد با مفاسد اقتصادی مدیران و کارمندان دولتی بنا به وظیفه‌ای که دارد بدون ملاحضه و با جدیت تمام وارد صحنه شده است.

وی با بیان اینکه سال گذشته پرونده تخلف بعضی از مدیران‌کل و کارمندان دستگاه‌های دولتی در مرکز استان گیلان تشکیل و موردرسیدگی قرار گرفت تصریح کرد: بخشی از این پرونده‌ها با رسیدگی به‌موقع منتهی به صدور کیفرخواست و بخشی دیگر نیز منتهی به صدور رأی شد.

رئیس‌کل دادگستری استان گیلان با اشاره به اینکه عزم قوه قضایه در بحث مبارزه با مفاسد اقتصادی مدیران دولتی جزم بوده و در این خصوص هیچ‌گاه شتاب‌زده عمل نمی‌کند بیان کرد: اقدام قوه قضاییه در برخورد با مفاسد اقتصادی مدیران و کارمندان دولتی در مسیر قانون و همراه با عدالت است.

سیاوش‌پور با بیان اینکه به لحاط نمره دادن به عملکرد قضات استان گیلان این مردم هستند که باید نمره بدهند گفت: قضات استان گیلان با تمام وجود و ظرفیت کار می‌کنند و کار قضاوت طوری است که از هر یک پرونده وارده یک طرف محکوم بوده و شخص محکوم هیچ‌وقت از عملکرد قضات اعلام رضایت نمی‌کند.

وی با اشاره به اینکه ارزیابی در قوه قضاییه به لحاظ نوع، سختی و خروجی کار با ارزیابی در دیگر دستگاه‌ها تفاوت دارد تصریح کرد: ارزیابی عملکرد قضات استان گیلان و نمره‌دهی به آن‌ها تنها از طریق وجدان پاک و شریف مردم تحقق می‌یابد و امیداوریم مردم از قضات استان راضی باشند.

غیرمنتظره – سایت خبری گیلان | اخبار گیلان – خبر رشت