شما اینجا هستید

سیاسی » عضو کمیسیون برنامه و بودجه: نمایندگان از برنامه دولت برای حذف ارز ترجیحی، اطلاعی ندارند!

به گزارش غیرمنتظره و به نقل از خبرآنلاین، دولتی که با شعار کنترل تورم و گرانی بر سر کار آمد حالا هر روز به بازار و مردم شوک وارد می‌کند و به گفته بسیاری از کارشناسان، برنامه‌ دولت برای مهار گرانی‌ها مشخص نیست. گویی طبق برنامه‌ای از پیش تعیین شده، دولت رئیسی کاری که باید را انجام دهد و پیامدها را نادیده می گیرد و حتی خود را ملزم نمی‌داند به اعتراض ها، انتقادها و ابهامات مردم و کارشناسان، پاسخ بهنگام و کافی دهد. اما سوای افکارعمومی، آیا مجلس در حریان برنامه ها و اقدامات دولت قرار کرفته است؟

احسان ارکانی عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس می گوید: دولت هیچ برنامه‌ای برای حذف ارز ترجیحی کالاهای اساسی ندارد و این رویه گرانی و تورم دیگری را در پی خواهد داشت.

مجلس بر آزادسازی قیمت‌ها توسط دولت ورود پیدا می‌کند؟

تا چه حد از برنامه دولت اطلاع دارید؟

آقای مخبر همین دیشب برنامه‌ای برای حذف ارز ترجیحی نان اعلام کرد که هیچ اطلاعی از آن نداریم. چنین جراحی بزرگ اقتصادی نیاز به هم‌افزایی و همراهی و تحلیل کامل با نخبگان، کارشناسان و صاحب‌نظران و کیسیون‌های تخصصی، قوای سه‌گانه و موافقت سایر نهادهای و همچنین عامه مردم دارد.

مجلس برای جلوگیری از تورم انفجاری ورود می کند

درباره حذف ارز نان و گندم نیز شما بی اطلاع بودید؟

در خصوص حذف آرد یارانه‌ای در حوزه صنعت و نان و کالاهای مشمول ما به عنوان نماینده مجلس و کمیسیون تخصصی برنامه و بودجه اطلاعی از برنامه دولت برای حذف ارز ترجیحی، زمان آن، جزئیات آن که چه کالاهایی شامل آن می‌شود، قیمت کالاهای جدید چه خواهد شد، الگو مصرف برای پرداخت یارانه هیچ کدام اعلام نشده و این ابهامات باعث نگرانی افکار عمومی خواهد شد و مجلس ناگزیر براساس نگرانی که نمایندگان مردم دارند برای دفاع از منافع مردم و جلوگیری از تورم جدید و انفجاری ورود پیدا می‌کنیم تا ببینم چه تصمیمی می‌توانیم بگیریم تا این رویه اصلاح شود.

معاون اول رئیسی، گرانی ها را طبیعی و ادامه دار خواند …

حذف ارز ترجیحی مساوی با گرانی کالاهای مشمول است. اگر واردات روغن گندم و نهادهای دامی و گوشت قرمز و لبنیات و شیر اگر ارز ۴۲۰۰ تومانی حذف شود کاملا مشخص است که جهش قیمتی در این باره خواهیم داشت اما این که برنامه دولت طبق مصوبه مجلس برای جبران این مابه‌التفاوت قیمت ‌های گران شده چیست؟ آنچه اعلام کردیم باید کالابرگ الکترونیک داده شود تا تورم جدید را جبران کند اما ما اطلاعی از برنامه دولت نداریم.

غیرمنتظره – سایت خبری گیلان | اخبار گیلان – خبر رشت