شما اینجا هستید

تیتر دو » قهرمانان، مربیان، داوران و مدرسان ورزشی در سامانه مبین ثبت نام کنند
گروه : تیتر دو , ورزشی

به گزارش سپیدخبر و به نقل از پایگاه خبری ورزش و جوانان گیلان، مریم بخشی گفت: در راستای ایجاد بانک اطلاعاتی جامعه ورزشی کشور وزارت ورزش سامانه مبین را طراحی کرده است و تمامی قهرمانان می بایست هر چه سریعتر در این سامانه ثبت نام کرده و کد رهگیری دریافت کنند تا فعالیتشان رسمی باشد.

وی افزود: برای تسریع در کار ثبت نام ۲ نیروی حوزه معاونت ورزشی در میز خدمت اداره کل آماده ثبت نام رایگان جامعه ورزش هستند.
مدیرکل ورزش و جوانان گیلان، همچنین از میزبانی گیلان در المپیاد استعدادیابی شطرنج دختران و پسران کشور خبرداد و گفت: گیلان در ۶۶ رشته ورزشی دختران و پسران به مسابقات استعدادیابی کشور تیم اعزام می کند.
مریم بخشی افزود: رزمایش بسیجیان گیلان هم پنجشنبه ۱۲ مهر در ورزشگاه شهید عضدی رشت برگزار می شود که بسیجیان ورزشکار هیئتهای ورزشی نیز هماهنگ شده اند و حضور پرشور خواهد داشت.

غیرمنتظره – سایت خبری گیلان | اخبار گیلان – خبر رشت