گروه : اجتماعی , پیشخوان خبر
به گزارش غیرمنتظره ؛نود و هشتمین جلسه کمیسیون برنامه، بودجه و حقوقی شورای اسلامی شهر رشت عصر روز هفتمین روز از ماه مهر برگزار گردید.
رییس کمیسیون برنامه، بودجه و حقوقی شورا با تبریک روز آتش نشان، آتش نشان های شهرداری رشت را غیورمردانی دانست که با به خطر انداختن خود، لبخند را به مردم هدیه می دهند.
حجت جذب در خصوص لایحه درخواست تفویض اختیار به رییس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده ها کشاورزی، بیان داشت: بر اساس اساس نامه ای که از قبل تصویب شد و اعتبار آن تا پایان سال ۹۸ می باشد، ایجاد و توسعه جز وظایف ذاتی رییس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده ها کشاورزی است و برای اجاره املاک نیازی به مجوز جداگانه از شورای شهر نیست.

محمد رضا نظری رییس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده ها کشاورزی شهرداری رشت با اشاره به اختیارات رییس سازمان در سال های گذشته تصریح نمود: بر اساس قانون سازمان می تواند املاک را در اختیار اشخاص حقوقی و حقیقی قرار دهد.
وی خواستار تفویض اختیار برای اجاره املاکی که در طرح قرار دارند ولی شهرداری برنامه ای برای اجرای آن طرح در حال حاضر ندارد. و همچنین اجاره املاک در اختیار شهرداری در اطراف شهر رشت با شرط استفاده از سازه موقت، شد.

رییس کمیسیون برنامه، بودجه و حقوقی شورای اسلامی شهر رشت در خصوص لایحه اصلاحیه برخی مواد جایزه تشویقی سال ۹۸ بیان داشت: در پایان سال ۹۷ لایحه ای تصویب شد که در پی آن تخفیف های با درصد بسیار بالایی در آن در نظر گرفته شد که به شخصه با چنین تخفیف هایی مخالف هستم. و این نوع تشویق ها در واقع چوب حراج زدن به اموال شهرداری می باشد.
حجت جذب خواستار تغییر نیافتن لایحه جایزه تشویقی پس از تصویب آن شد و افزود: پیمانکاران به شکل معمول برای اینکه شامل افزایش قیمت ها در سال جدید نشوند در یک روند متداول خواستار تصویه حساب خود با شهرداری در همان سال هستند. به همین دلیل نیازی به تغییر و یا اصلاح جایزه تشویقی در پایان سال نیست و لایحه ای که تصویب می شود در طول یک سال نباید قابل تغییر باشد.













- کد خبر 44539
- پرینت
لینک کوتاه
https://gheyremontazereh.ir/?p=44539