شما اینجا هستید

اجتماعی » لزوم ساماندهی ارزش‌افزوده و امور مالیاتی استان

به گزارش غیرمنتظره و به نقل از فارس، رئیس شورای اسلامی شهر رشت پیش از ظهر امروز در گردهمایی شهرداران و رؤسای شهرهای استان گیلان با اشاره به اینکه شهرداران مانند گذشته دارای امنیت کاری نیستند، اظهار کرد: امروز بی‌پناه‌ترین فرد در شهر، شهردار است و باوجود کوچک‌ترین اشتباه در معرض تهدید و برکناری قرارگرفته و گاهی رسانه‌ها نیز قبل صدور حکم یا تأیید تخلف آن را مطرح می‌کنند لذا باید مراقب آبروی افراد باشیم.

اسماعیل حاجی پور خواستار حمایت استاندار گیلان از فرزندان بی‌پناه استان یعنی شهرداران شد و افزود: از شوراها باید به‌عنوان فرصت استفاده کرد، شورا تهدید نیست بلکه فرصت است و خود را خدمتگزار مردم، دولت و نظام می‌داند.

وی با ابراز تأسف از اینکه هنوز شوراها به رسمیت شناخته نمی‌شوند، گفت: شوراها یک‌نهاد مردمی و از دل مردم هستند، بنابراین؛ از استاندار می‌خواهیم که به‌عنوان محور و نماینده عالی دولت در استان، از شوراها حمایت کند.

رئیس شورای اسلامی شهر رشت با تأکید بر لزوم ساماندهی ارزش‌افزوده و امور مالیاتی در استان گیلان افزود: حقوق کارگران باید به‌موقع پرداخت شود چراکه تأخیر در آن علاوه بر ایجاد مشکل معیشتی برای کارگران، مشکلات امنیتی را متوجه استان و نظام می‌کند لذا ساماندهی امور مالیاتی و ارزش‌افزوده لازم و ضروری است.

حاجی پور با اشاره به‌ضرورت اخذ مطالبات شهرداری‌ها از دستگاه‌ها گفت: اوضاع شهرداری‌ها در سراسر کشور به‌شدت خراب است و تنها راه فرار از این مشکلات جذب سرمایه گزار است، بر این اساس امنیت روانی برای سرمایه‌گزار بر عهده مسؤولان استانی است که شایسته است برای اعتلا، رشد و شکوفایی شهرها امنیت مالی و روانی سرمایه‌گزار تأمین شود.

دستگاه‌های اجرایی استان در جذب سرمایه‌گذار بکوشند

شهردار رشت نیز در این نشست با اشاره به مطالبات شهرداری‌ها از دستگاه‌های اجرایی اظهار کرد: بودجه سال ۹۸ شهرداری‌ها مطالبات فراوانی از دستگاه اجرایی دارد، اظهار کرد: پیرو جلسات وزارت کشور با کلان‌شهرهای کشور، کلان‌شهرها مکلف شدند تا آبان ماه سال جاری اخذ مطالبات خود از دستگاه‌های اجرایی را به نتیجه برسانند‌.

ناصر حاج محمدی با اشاره به همکاری خوب برخی از دستگاه‌های اجرایی گفت: نیروی انتظامی نخستین دستگاهی بود که با شهرداری رشت همکاری کرد و این همکاری منتج به حصول نتیجه در بیش از ۱۷ میلیون تومان از مطالبات شهرداری شده است.

وی با تأکید بر لزوم درآمدهای پایدار برای شهرداری‌ها تصریح کرد: متأسفانه در سال‌های گذشته تفکر درآمدزایی در شهرداری‌ها، تفکر بخش خصوصی نبوده، ازاین‌رو؛ به دلایل مختلف ازجمله تعویض شهرداران و شوراها، شهرداری‌ها نتوانسته منابع مالی پایدار برای خود در این سال‌ها به دست بیاورند.

شهردار رشت نیاز به جذب سرمایه‌دار در شهرداری را مهم دانست و افزود: جذب سرمایه‌گذار منجر به رشد و شکوفایی شهرها می‌شود، بنابراین؛ شایسته است تمام دستگاه‌های اجرایی در استان در جذب سرمایه‌گزاری برای شهرداری‌ها همکاری کنند.

حاج محمدی با اشاره به فرایند کمیسیون ماده ۱۰۰ گفت: ارتزاق شهرداری‌ها از محل تخلفات ساختمان یکی از موضوعاتی است که اخیراً با آن مواجه شده‌ایم، ازاین‌رو؛ اصلاح این موضوع در شهر لازم و ضروری است.

وی با بیان اینکه اخیراً در خصوص تخلفات ساختمانی، تنها حکم تخریب صورت می‌گیرد، تصریح کرد: در خصوص اجرای احکام تخریب در خصوص تخلفات، به‌راحتی نمی‌توان همه ساختمان‌های ساخته‌شده را تخریب کرد و بسیاری از پرونده‌های متخلف ساختمانی ساخته‌شده معطل‌مانده، درصورتی‌که اگر این پرونده‌ها منبع درآمدی برای شهرداری شود بسیار مؤثرتر است.

شهردار رشت با اشاره به املاک نسقی در شهرها گفت: برای املاک نسقی پروانه صادر نمی‌شود و املاکی که در سال‌های قبل از ۷۰ امکاناتی مانند آب، برق و گاز داشته اجازه پروانه‌های مجدد صادرشده تا ساخت‌وساز انجام شود هرچند که این صدور پروانه برای بخش اعیانی بوده و مالکیت آن بر عهده مسؤولان قضایی است نه شهرداری.

حاج محمدی با بیان اینکه بخش وسیعی از زمین‌های شهر نسقی بوده و باوجود عدم صدور پروانه ساخت، مورد هجوم ساخت‌وساز غیرمجاز قرار می‌گیرد، افزود: ساخت‌وساز بدون عدم صدور پروانه، بدون نظارت و اجرای بسیاری از قوانین صورت می‌گیرد که ساماندهی این موضوع مهم نیز لازم و ضروری است.

وی با تأکید بر لزوم ایجاد اتوبان در جاده رشت_قزوین گفت: از میدان گیل تا امامزاده هاشم بسیاری از ماشین‌های سنگینی عبور می‌کند که این مسیر از زیرساخت‌های مناسبی برخوردار نیست لذا ضروری است با کمک اداره کل راه تا ۱۵ کیلومتر از میدان گیل تا امام‌زاده هاشم اتوبان شود.

غیرمنتظره – سایت خبری گیلان | اخبار گیلان – خبر رشت