شما اینجا هستید

تیتر یک » لیلاج فیلمی که در توهین به گیلانی‌ها روی دست وارش بلند شد!

اختصاصی / به گزارش غیرمنتظره، در سال‌های اخیر سینمای نوین ایران روی دست دوران فیلم فارسی بلند شده است.

 

در یک سال اخیر انتشار فیلم مضحک فراری بر پرده سینماها که با اعتراض مردم گیلان همراه بود، استارت یک عصر ضد گیلانی در سینما و تلویزیون زده شد و امروز به توهین‌های شرم‌آور سریال وارش و حالا فیلم سینمایی لیلاج رسیده‌ایم.

پخش سکانس‌هایی از سریال وارش و توهین یک سیستانی به مردم شریف گیلان و بی غیرت خطاب کردن آن‌ها از یک سو و به‌صورت همزمان روی پرده رفتن فیلم سینمایی مضحک و سیاه لیلاج از سوی دیگر باعث شده است که این سوال پیش بیاید که مسئولین فرهنگی گیلان تا به امروز برای فرهنگ و هنر این استان و معرفی اصالت، تاریخچه و فرهنگ مردم شریف این استان چه کرده اند؟

صداوسیمای گیلان تا به امروز بجز تبدیل شدن به یک بنگاه تبلیغاتی و پخش سریال هایی که نشانی از فرهنگ اصیل مردم گیلان ندارند برای گیلان و گیلانی ها چه کرده است؟ آیا ساخت یک مستند یا فیلم سینمایی اصیل و با محتوا از مفاخر گیلانی و افتخارات بزرگ گیلانی ها در تاریخ اتفاقی سخت بوده که مسئولین فرهنگی گیلان از آن عاجز مانده اند؟!

در خصوص روی دست وارش بلند شدن فیلم سینمایی لیلاج همین بس که این فیلم به کارگردانی داریوش یاری، نویسندگی سارا خسروآبادی و تهیه‌کنندگی علیرضا ابوالقاسمی‌نژاد که در سال ۹۵ ساخته شده است چند وقتی است که به روی پرده سینما رفته و در آن رعنا نوازنده ساز در شرف برگزاری کنسرتی در اروپاست که باخبر می‌شود دخترش برای نجات پدرش به زادگاه رعنا رفته است.

بولتن نیوز در خصوص این فیلم سینمایی می‌نویسد:

به نظر داستان جالبی می‌آید و بیننده را جذب می‌کند اما هنگامی که با فیلم روبه‌رو می‌شویم، تنها یک سیاهی مطلق بر روی پرده به نمایش در می‌آید. در همان لایه اول نشان داده می شود که تمام مردان گیلانی مشغول قمار کردن هستند. برای نشان دادن میل بی اندازه مردان به قمار، از هیچ تلاشی فروگذار نشده است و مردان حتی بر سر زن و بچه خود نیز شرط می‌بندند.

اینجا نه تنها قمارباز بودن تمام مردم گیلان به صورتی توهین‌آمیز نشان داده می شود، بلکه همه مردان را بیکارهایی نشان می دهد که اعتیاد به این کار دارند و کار و زندگی درست و حسابی ندارند اما از قمار کردن دست نمی کشند. شغل سابق این افراد قمارباز هم بلا استثنا یا شکار کردن بوده و یا ماهیگیری که در هر دو حالت دولت اجازه کار کردن نداده و امکان زیستن را از ایشان گرفته است.

حال از مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان، استاندار، نمایندگان مجلس و سایر عواملی که به هر نحو مسئولیتی در حوزه فرهنگی و سیاسی استان برعهده دارند می‌خواهیم یکبار برای همیشه پاسخ مردم فهیم گیلان را داده و بگویند داستان این توهین های سریالی چیست و چرا می‌بایست فیلمی سراسر توهین به مردم گیلان روی پرده سینماهای شهر رشت به عنوان مرکز گیلان باشد؟!

غیرمنتظره – سایت خبری گیلان | اخبار گیلان – خبر رشت