به گزارش غیرمنتظره و به نقل از رشت۲۰، با نزدیک شدن به تصویب طرح موسوم به صیانت از فضای مجازی که بسیاری از کارشناسان و مردم نام آن را محدودسازی و یا مسدودسازی فضای اینترنت عنوان کردهاند، تعدادی از نمایندهها خواسته یا ناخواسته تکلیف خود را در این ماجرا برای مردم روشن کردهاند.
اولین موافق این طرح محمدرضا احمدی سنگری نماینده پرحاشیه رشت در مجلس شورای اسلامی بود. نمایندهای که بهصراحت بعد از انتشار نامش بهعنوان موافق این طرح در رسانهها مصاحبهای انجام داد و موضوع فوق را تائید کرد و البته برای آن توضیحاتی مطرح کرد که میتوان گفت مورد قبول کاربران فضای مجازی و کارشناسان و تحلیل گران سیاسی نبود.
دومین فردی که نامش در این ماجرا مطرح شد، جبار کوچکی نژاد بود. البته کوچکی نژاد در این خصوص تاکنون هیچ واکنشی از خود نشان نداده و هنوز موضوع فوق را تائید یا تکذیب نکرده است؛ اما پویشی برای بایکوت خبری جبار کوچکی نژاد و احمدی سنگری دو نماینده رشت که موافق اجرای طرح موسوم به صیانت از فضای مجازی بودند، توسط برخی از فعالین رسانهای گیلان راهاندازی شد.
پسازاین اما نام مخالفین طرح فوق مطرح شد که با استقبال مردم و کاربران فضای مجازی همراه بود. سید کاظم دلخوش، احمد دنیامالی، مهرداد گودرزوند چگینی و حسن محمدیاری چهار نماینده گیلان در مجلس بودند که نام آنان در جمع مخالفین طرح صیانت از فضای مجازی مطرح شد.
پسازاین محمدیاری در صحن غیرعلنی مجلس علیه طرح فوق موضعگیری جدی داشت و کاظم دلخوش نیز در مصاحبهای نسبت به طرحی که در صحن غیرعلنی مجلس آمد سخن گفت؛ اما هنوز واکنشی از سوی دنیامالی و گودرزوند چگینی در رسانهها مطرح نشده، هرچند که نام این دو نماینده گیلان در لیست مخالفین این طرح بود. هرچه هست این موضعگیری نمایندگان گیلان علیه طرح فوق مورد استقبال مردم قرار گرفته است.
پسازاین غلامرضا مرحبا نماینده آستارا در مجلس نیز در مصاحبهای نسبت به این طرح موضعگیری جدی از خود نشان داد و از مخالفت خود با این طرح سخن گفت؛ اما تاکنون نام وی در لیست رأیدهندگان در این طرح بهصورت رسمی دیده نشده است.
در ادامه اما حجتالاسلام صفری نماینده رودسر و املش که در حال حاضر به حکم قرعه ریاست مجمع نمایندگان گیلان را برعهده دارد نیز در همراهی با این طرح مصاحبهای کرد که با واکنش تند کاربران فضای مجازی همراه بود.
درهرصورت باید توجه داشت که این تنها واکنش ۸ نماینده گیلان از جمع ۱۳ نماینده این استان در مجلس بوده که تنها نام ۶ نفر از آنان در جمع لیست رأیدهندگان دیده شده است. همچنین باید در جریان بود که تعداد زیادی از نمایندگان مجلس در این جلسه غیرعلنی حاضر نشدند و تعدادی از حاضرین نیز با رأی ممتنع و یا بدون شرکت در رأیگیری فقط در جلسه حاضر بودند و احتمالاً تمام یا بخشی از سایر نمایندگان گیلان که در اینجا از آنها نامی آورده نشده است شامل همین موضوع میشوند.
- کد خبر 82506
- پرینت