به گزارش غیرمنتظره و به نقل از صداوسیمای گیلان؛ معاون عملیات سازمان آتش نشانی رشت گفت: با اعلام تصادف شدید یک خودروی ۴۰۵ با تیرچراغ برق در بلوار شهید قلی پور، و محبوس شدن ۲ سرنشین در این خودرو؛ بلافاصله ۶ آتش نشان با ۲ خودروی نجات آتش نشانی به محل حادثه اعزام شدند.
محمد علیزاده افزود: تیم نجات برای پیشگیری از آتش سوزی و تصادفات احتمالی، محل حادثه را ایمنسازی و برای نجات افراد محبوس شده قسمتهایی از خودرو را بُرِش دادند.
وی گفت: راننده و سرنشین حدودا ۱۷ و ۲۲ساله با توجه به آسیبهای شدید با کمک عوامل اورژانس راهی بیمارستان شدند.
معاون عملیات سازمان آتش نشانی رشت با اشاره به اینکه این عملیات بیشتر از ۳ ساعت طول کشید گفت: علت طولانی شدن این عملیات نجات، تجمع شهروندان و هجوم در محل عملیات نجات بود که به شهروندان توصیه میکنیم در صورت مشاهده هر گونه حادثهای، موارد را به آتش نشانی و اورژانس اطلاع داده و در محل حادثه تجمع نکنند.
- کد خبر 124331
- پرینت