شما اینجا هستید

تیتر یک » نگاهی به عملکرد نقل و انتقالاتی نمایندگان گیلان در لیگ یک و دو کشور
گروه : تیتر یک , ورزشی

اختصاصی / به گزارش غیرمنتظره، تا آغاز لیگ‌های یک و دوی کشور فرصت چندانی باقی نمانده و نمایندگان گیلان در این دو لیگ در تلاش هستند تا در حد و اندازه توانایی خود بازیکنان مدنظرشان را برای ساخت یک تیم مدعی صعود جذب کنند.

داماش گیلان

در این میان می‌توان گفت داماش گیلان تغییراتی جدی را در کل چیدمان تیم خود داشته و تقریباً اکثر بازیکنان این تیم تغییر کرده اند، این تیم تاکنون رضا آذری، علی ابراهیمی، امیرحسین نعمتی، فرشاد هاشمی، علی حسینی، فردین نجفی، همایون رحمن‌پور، سعید حسین‌پور، محمد شریفی، مهدی جاوید، مهدی مهدی خانی، نیما مختاری، عرفان قربانی، مهرداد بایرامی و علیرضا خدایی را جذب کرده است.

داماشی‌ها همچنین قرارداد بلال میرزاعلی، سعید ابراهیم‌پور، سجاد قلی‌بیگی و آرمان لطف خدا را نیز تمدید کرده‌اند و با توجه به وجود چند جای خالی در لیست بزرگسالان، احتمالاً به زودی به تعداد بازیکنان جدید و تمدیدی این تیم اضافه شود.

در خصوص خروجی‌های داماش نیز عماد میرجوان، حسین ابراهیمی، امیرحسین یوسفی، حسین خیری و سیامک علیزاده از این تیم جدا شدند و شنیده می‌شود که سعید دلاور نیز به سپیدرود رشت پیوسته، اما این خبر تاکنون رسماً از سوی باشگاه سپیدرود اعلام نشده است.

سپیدرود رشت

دیگر تیم شهر رشت، یعنی سپیدرود نیز عملکردی پررنگ در فصل نقل و انتقالات داشته، سپیدرود تاکنون دانیال کردستانی، شهاب عادلی، حسین خیری، سیامک علیزاده، میلاد قربان‌زاده، مهرام دامادی، بهتاش میثاقیان، امید نافذ، محمدرضا حیدری و امیرحسین اسماعیل‌زاده را جذب کرده و شنیده شده است که الیاس صالحی، بهروز افشار، حسین نائیجی و سعید دلاور نیز به این تیم پیوسته اند، اما هنوز خبر جذب این چهار بازیکن به صورت رسمی اعلام نشده است.

همچنین صادق صادقی، میلاد کرمانی مقام، نیما پاکدل و رضا مستعلی‌پور بازیکنان فصل گذشته سپیدرود تاکنون قرارداد خود را تمدید کرده‌اند.

از سوی دیگر پیام ملکیان و میلاد پورقلی به چوکای تالش، محمدرضا داوری به بعثت کرمانشاه و رضا عاشوری به نیکا پارس چالوس پیوسته و از جمع ماهی‌های خروشان شهر رشت جدا شده‌اند.

چوکای تالش

چوکای تالش دیگر نماینده گیلان در لیگ دو که به همراه داماش گیلان در این سطح از مسابقات قرار دارد نیز در فصل نقل و انتقالات فعال بوده و تاکنون به صورت رسمی رضا قلی‌زاده، حسین باباجانی، مرتضی عبدی، سجاد خوگر، پیام ملکیان، امیرحسین قاسمی و میلاد پورقلی را جذب کرده است. البته گمانه زنی‌هایی در فضای مجازی در خصوص بازگشت امیرمحمد زالی به چوکای تالش منتشر شده که تانون از سوی باشگاه چوکای تالش تایید نشده است.

همچنین حمید خدابنده‌لو، مسعود فاقرلو، مهدی ده‌مست، امیرحسین نوایی، مهدی شوریابی، سهیل یعقوب‌خواه، جمیل نصیری و محمدجواد صفری یک فصل دیگر با لباس سبز عقاب‌های گیلان به میدان خواهند رفت.

شهرداری آستارا

شهرداری آستارا دیگر نماینده گیلان در لیگ یک که به همراه داماش در این رقابت‌ها شرکت خواهد کرد نیز تا به اینجای فصل فعالیت نسبتاً خوبی در فصل نقل و انتقالات داشته است.

آستارایی‌ها تا اینجای فصل نقل و انتقالات محمود صالحی، بلال ارازی، گودرز داوودی، محمدجواد عباسی و محمد جواد لورایی را جذب کرده اند.

همچنین امین حقده کاپیتان شهرداری آستارا نیز قرارداد خود را برای سیزدهمین سال پیاپی تمدید کرد.

مبین عشایر و مرتضی نگهداری از شهرداری آستارا تاکنون جدا شده اند.

غیرمنتظره – سایت خبری گیلان | اخبار گیلان – خبر رشت