شما اینجا هستید

اجتماعی » برخی سعی کرده‌اند بازگشت پرونده‌ها را پیراهن عثمان کنند/ عملکرد من نیاز به توضیح دادن ندارد و مردم آن را لمس کرده‌اند

به گزارش سپیدخبر و به نقل از درسیاهکل، ایمان محمدپور نیک‌بین در رابطه با ورود ۴۴ پرونده که صبح دیروز به‌صورت مرموز وارد شهرداری سیاهکل شد، اظهار کرد: پس از طرح سؤال توسط اعضای شورای اسلامی شهر سیاهکل، تعدادی از پرونده‌های ساختمانی را جهت بررسی و ارائه پاسخ از شهرداری تحویل گرفتم.

وی افزود: از پرونده‌هایی که در اختیار من قرار گرفت؛ فقط چند پرونده مربوط به زمان حضور من در شهرداری سیاهکل بود و مابقی آن‌ها مربوط به زمان کاظمی شهردار سابق و رنجبر شهردار اسبق این شهر می‌باشد که البته این موضوع با مراجعه به شماره پرونده‌ها کاملاً مشخص است.

شهردار سابق سیاهکل خاطرنشان کرد: پس از برگزاری جلسه استیضاح و رأی اعضای شورا به استیضاح من؛ می‌بایست این پرونده‌ها را جهت بایگانی به شهرداری بازمی‌گرداندم.

نیک‌بین با بیان اینکه متأسفانه شیوه بازگشت پرونده‌ها به صورتی بود که منجر به سوءتفاهم شد، افزود: کارمند شهرداری این پرونده‌ها را در ساعت ۵ صبح به شهرداری منتقل کرد که این امر موجب مشکوک شدن نگهبانی و مسئولین شهرداری سیاهکل شد.

وی تأکید کرد: برخی از افراد سعی کرده‌اند موضوع بازگشت پرونده‌ها را پیراهن عثمان کنند و از روز گذشته شایعات زیادی را پیرامون آن بیان کرده‌اند و من از این موضوع گله‌مند هستم.

شهردار سابق سیاهکل با بیان اینکه عملکرد من نیاز به توضیح دادن ندارد و مردم آن را لمس کرده‌اند، گفت: در مدت حضورم درسیاهکل سعی کرده‌ام هرچه در توان دارم برای این شهر تاریخی بگذارم و با ورود سرمایه‌گذاران به آن، کمی از کاستی‌ها و عقب‌ماندگی‌های آن بکاهم و امیدوارم مردم از من راضی باشند.

غیرمنتظره – سایت خبری گیلان | اخبار گیلان – خبر رشت