شما اینجا هستید

اجتماعی » پیشنهاد برای خواهر خواندگی بین رشت و یکی از شهرهای کره

به گزارش سپیدخبر به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شورای اسلامی شهر رشت – فاطمه قدیمی مدیر ارتباطات و امور بین الملل شهرداری رشت در حضور سفیر کره جنوبی در تالار شورا با اشاره به اینکه رشت اولین شهر خلاق خوراک ایران است، یادآور شد که کره جنوبی ۸ شهر خلاق در حوزه خوراک، صنایع دستی هنرهای تجسمی، موسیقی، ادبیات و فیلم دارد.

 

مدیر ارتباطات و امور بین الملل شهرداری رشت تصریح کرد: این دو شهر درمیان ۷۷ کشور کره پیرامون خلاقیت خوراک قرار است با هم گفتگو نمایند. هیات رشت دو سال گذشته از شهر خلاق خوراک این کشور یعنی گوانگجو دیدن نمود و امیدواریم رشت در مسیر شهر خلاق با یکی از شهرهای کره، خواهر خوانده شود.

 

وی همچنین پیشنهاد داد، شب فرهنگی رشت در سفارتخانه واقع در کره برگزار گردد و هفته های فرهنگی میان رشت و شهری که بعنوان خواهر خوانده انتخاب می شود، برگزار شود.

 

قدیمی از سفیر کره جنوبی دعوت نمود تا در رویداد آتی میزبانی رشت در شبکه شهر خلاق که در ۲۰۱۹ در رشت برگزار می گردد، شرکت نمایند و خواستار تشکیل کارگروهی در این زمینه شد.

 

 

غیرمنتظره – سایت خبری گیلان | اخبار گیلان – خبر رشت