شما اینجا هستید

تیتر یک » چه کسی استاندار گیلان خواهد شد؟! / این چند نفر!
گروه : تیتر یک , سیاسی

اختصاصی / به گزارش غیرمنتظره، روز گذشته سه لیست متفاوت با عنوان گزینه‌های استانداری گیلان در رسانه‌ها منتشر شد، نکته عجیب ماجرا این بود که در این دو لیست ۳ و ۵ نفره و یک لیست ۶ نفره نه‌چندان قابل‌توجه، تفاوت‌های عجیبی وجود داشت و دو لیست ۳ و ۵ نفره هیچ شباهتی به یکدیگر نداشتند و لیست ۶ نفره نیز محیرالعقول بود و این نشانه خوبی نیست و باید آن را به‌حساب عدم وجود اتفاق‌نظر در استان و میان فعالین سیاسی گذاشت.

از سوی دیگر وجود چند نام در این سه لیست قابل‌توجه بود، تکرار نام اکبر بهنام جو که در دوره گذشته انتخاب استاندار گیلان نیز نامش مطرح شده و طرح نامش مورد نقد رسانه‌ها قرار گرفته بود یکی از این نکات بود.

یکی دیگر از نکات این سه لیست وجود نام ۵ نماینده پیشین گیلان در مجلس شورای اسلامی است، موضوعی که شاید مرتبط با سبقه طولانی‌مدت رئیس‌جمهور در نمایندگی مجلس باشد. سید کاظم دلخوش اباتری، ایرج (ابوذر) ندیمی، قاسم رمضان‌پور نرگسی، هادی حق‌شناس و اسدالله عباسی پنج نماینده پیشین گیلان در مجلس بودند که در این سه لیست قرار گرفتند. البته باید توجه داشت که اسدالله عباسی به‌عنوان استاندار فعلی گیلان و هادی حق‌شناس به‌عنوان استاندار سابق گلستان نیز محسوب می‌شوند.

نکته جالب آنکه نام اسدالله عباسی در لیست ۶ نفره قرار گرفته و این لیست از اینجا مورد اعتنا نیست که اگر دولت سیزدهم با حضور شهید رئیسی چند روز بیشتر ادامه یافته بود، عباسی از جایگاه خود در استانداری گیلان کنار می‌رفت، اما اکنون در این لیست عجیب نام او مطرح شده است. یعنی حتی دولت سیزدهم هم تمایل به ادامه فعالیت عباسی نداشت، چه برسد به دولت بعدی با تفاوت دیدگاهی کاملاً جدی!

سارنگ حسن‌پور نیز دیگر گزینه تصدی بر استانداری گیلان در این فهرست‌ها بود، حسن‌پور به‌عنوان جوان‌ترین فرد مطرح شده، از چهره‌های شناخته شده و مورد وثوق طیف جوانان اصلاح‌طلب است.

در سمت دیگر ماجرا نام منصور صوفی و محمد زالفی نیز به‌عنوان گزینه‌های تصدی بر استانداری گیلان مطرح شده است. صوفی برادر علی صوفی استاندار اسبق گیلان و همچنین وزیر کار و تعاون دولت اصلاحات است و خود او سوابقی چون عضو هیئت‌علمی و معاونت در دانشگاه آزاد اسلامی گیلان را در کارنامه خود دارد. محمد زالفی اما فرماندار رشت، لنگرود و رودبار بوده و به‌عنوان دبیر پیشین حزب کارگزاران استان گیلان گزینه دیگر مطرح شده برای تصدی استانداری گیلان به‌حساب می‌آید.

در لیست سوم منتشر شده که البته چندان قابل‌اعتنا نیست ۳ نام مشترک با لیست سه نفره وجود دارد و فارغ از آن سه نام دیگر نیز در آن قرار گرفته است. به‌جز نام اسدالله عباسی که در بالا به آن اشاره شد، نام سردار عباس بایرامی نیز در این لیست دیده می‌شود! موضوعی عجیب و قابل‌تأمل که البته باتوجه‌به دیدگاه‌های سیاسی کاملاً متفاوت نمی‌توان به این گمانه‌زنی چندان توجه کرد.

فرد دیگر حاضر در لیست خواهرزاده استاندار اسبق گیلان، محمدعلی نجفی است. رضا مسرور که در کارنامه خود مدیرعاملی منطقه آزاد انزلی را در کارنامه دارد نیز در این فهرست قرار گرفته است. البته قرار گرفتن نام مسرور در این فهرست چندان دور از تصور نیست، زیرا از وی به‌عنوان یکی از فعال‌ترین افراد برای تصدی مسند استانداری گیلان پس از انتخابات ریاست‌جمهوری اخیر نام برده می‌شود.

با این تفاسیر طرح یازده نام متفاوت گزینه استانداری گیلان در شرایطی اتفاق افتاده است که هیچ نامی از محمود قاسم‌نژاد معاون سیاسی، امنیتی استانداری گیلان در دولت روحانی و فرماندار اسبق شهرستان فومن به میان نیامده است و به نظر می‌رسد برخی سعی در پنهان‌کردن نام او دارند!

غیرمنتظره – سایت خبری گیلان | اخبار گیلان – خبر رشت