گروه : اجتماعی , پیشخوان خبر
به گزارش غیرمنتظره ;در راستای تحقق اهداف و برنامه های شهر خلاق خوراک شناسی این کارگاه آموزشی در محل نمایشگاه صنایع غذایی، نان ها، شیرینی جات و نوشیدنی ها و در غرفه شهر خلاق رشت با حضور علاقه مندان با مباحث مربوط به پخت خوراکی های محلی برگزار شد.
مرضیه رهبر مدرس دوره های آشپزی و شیرینی جات ضمن معرفی انواع حلواهای محلی همچون حلوای ضیابر، سنگ حلوا و شیرینی جاتی همچون گل قند، رشته خشکار و… به اهمیت خوراکی های محلی در نحوه تغذیه سلام تاکید کرد.





- کد خبر 46745
- پرینت
لینک کوتاه
https://gheyremontazereh.ir/?p=46745