شما اینجا هستید

تیتر یک » یادداشتی برای فرمانداری که بیکار نیست! / معین حسن زاده
گروه : تیتر یک , سیاسی

به گزارش غیرمنتظره، معین حسن‌زاده – میرشمس مؤمنی زاده فرماندار شهرستان رشت در نشست تجلیل از خبرنگاران استان گیلان در پاسخ به انتقادات وارد شده پاسخ‌هایی عجیب و قطعاً دور از ذهن را عنوان کرد. پاسخ‌هایی که بیشتر به نظر می‌رسید از روی عصبانیت بابت نقد وارد شده بوده است.

مؤمنی زاده در ابتدا نسبت به انتقادات مطرح‌شده مدعی شدید که بنده را نمی‌شناسید! عجیب‌تر آنکه پاسخ سؤالات بنده را به سامان بدر دادید و پاسخ سؤالات سامان بدر را به بنده! که یحتمل شما اکثریت خبرنگاران استان را نمی‌شناسید و البته حق هم دارید. به قول خودتان، “شما که بیکار نیستید” بله جناب فرماندار شما حق‌دارید زیرا بنده بارها قصد گفتگوی تلفنی با جنابعالی را داشتم و شما هر بار با بهانه‌تراشی از زیر بار پاسخگویی به اذهان عمومی فرار کردید.

البته برای آنکه به فرماندار شهرستان رشت بیشتر یادآور شویم که چه کسی را نمی‌شناسد، باید به ایشان گفت: آقای فرماندار بنده همان کسی هستم که وقتی پاسخگوی سؤالاتش نبودید با همراهی چند تن از خبرنگاران استان در روز سه‌شنبه “روز ملاقات عمومی” به دفتر شما در فرمانداری شهرستان رشت مراجعه کردیم تا پاسخ خود را اخذ کنیم اما پس از حدود ۳۰ دقیقه نشستن پشت در اتاق جنابعالی با اظهارات عجیب مسئول دفتر شما مواجه شدیم که از قول شما گفتند حاضر به مصاحبه نیستید و گفتند: “این حق مردمی است که رأی خود را به یک پرس پلو کباب می‌فروشند!”

آقای فرماندار مدعی شدید که بیکار نیستید تا در تمام ساعات روز ملاقات عمومی پاسخگو باشید. ما نیز خواستیم یادآور شویم که چه اتفاقی در چه زمانی رخ‌داده است؟! بله جناب فرماندار این اتفاق دقیقاً زمانی رخ داد که ۴ عضو شورای شهر رشت دو بار پیاپی از صحن شورا را ترک کردند و با آبستراکسیون وضعیت شهر رشت را بحرانی کردند. بحرانی که اگرچه در آن زمان شاید برای برخی همچون شما بی‌ارزش به نظر می‌رسید اما برای خبرنگاران این شهر دارای اهمیت بود زیرا اگر ۲ بار آبستراکسیون و یک تعطیلی به مناسبت اربعین حسینی رخ نداده بود، انتخاب شهردار رشت سریع‌تر صورت می‌گرفت و در مرحله دوم انتخاب شهردار رشت به بهانه دو روز دیر شدن انتخاب شهردار، ابلاغیه هیئت‌وزیران صادر نمی‌شد و رشت ۱۱ ماه بدون شهردار نمی‌ماند!

بله جناب فرماندار اگر شما آن روز به وظیفه قانونی خود عمل کرده بودید، در روند‌ انتخاب شهردار ۱۴ روز تأخیر غیرقانونی رخ نداده بود تا جنابعالی نتوانید مدعی شوید که شورا اقدام غیرقانونی کرده است و باید منحل شود! آقای فرماندار شما مدعی شدید که از استاندار وقت درخواست انحلال شورا را داشته‌اید! انحلال برای چه؟! انحلال برای اینکه شما به وظیفه خود عمل‌نکرده‌اید؟! چگونه به خود اجازه می‌دهید تا با بازی کلمات مردم را فریب بدهید؟!

شما در بخش دیگری از صحبت‌های خود مدعی شدید که تشکیل تعاونی کارکنان شهرداری رشت غیرقانونی است! بنده شخصاً هیچ ادعای قانونی و حقوقی در این خصوص ندارم اما سؤالی که ذهنم را هنوز به خود مشغول کرده این است که چرا و به چه دلیل، اگر مصوبه شورا غیرقانونی است پاسخی شفاف اعلام نمی‌کنید تا این کارکنان شهرداری و شورا وضعیتشان مشخص شود؟! آیا اطلاع دارید که همین کارگران به دلیل عدم دریافت مطالبات خود ماه‌هاست توان خرید مایحتاج اولیه زندگی خود را ندارند؟!

جناب فرماندار دیروز هرکه از شما انتقاد کرد با تیغ تیز زبان و عصبانیت رفتاری شما مواجه شد. اما هیچ‌کس پاسخ درستی به سؤالات و انتقادات مطرح‌شده دریافت نکرد. بیاییم یک‌بار هم که شده به خاطر قصور رخ‌داده از مردم این شهر و شهرستان عذرخواهی کنیم! بله آقای فرماندار شما مقصر اول و آخر یازده ماه بلاتکلیفی شهر رشت هستید. زیرا در زمانی که باید کدخدا منشی می‌کردید با سکوت و فرار از رسانه‌ها سعی در بی‌گناه جلوه دادن خود داشتید.

جناب مؤمنی زاده، در پایان این نکته را متذکر می‌شوم که ادبیات صحبت کردن شما در جلسه روز گذشته در شأن هیچ خبرنگاری نبود. البته شما حق داشتید که عصبانی باشید. زیرا انتقادات تند و تیز مطرح‌شده نسبت به عملکردتان، شما را به‌شدت آشفته کرده بود! آقای فرماندار! اینجا مهدکودک یا دبستان نیست که خط کش به دست بگیرید و باد به غبغب انداخته و بگویید هرکه شلوغ کرد را از کلاس بیرون می‌اندازید. حقیقت آن است که در هنگام صحبت شما سکوت در جلسه حکم‌فرما بود و اظهارات شما بیشتر به دلیل همین عصبانیت و آشفتگی بود. بنده نیز اگر جلسه را برای دقایقی ترک کردم جهت حفظ حرمت موی سپید جنابعالی بود. زیرا نمی‌خواستم خدای‌ناکرده عکس‌العملی نشان دهم که نه در شأن بنده بود و نه در شأن همکارانم!

غیرمنتظره – سایت خبری گیلان | اخبار گیلان – خبر رشت