شما اینجا هستید

اجتماعی » ۱۸ هکتار از اراضی سراوان رشت درگیر پسماند هستند

به گزارش سپیدخبر،حمزه عشوری عصر امروز در دومین جلسه شورای اداری شهرستان رشت در سال ۹۸ اظهار داشت: اداره حفاظت محیط زیست شهرستان رشت طی چند وقت اخیر ۹۳ مجوز برای احداث و بهره‌برداری و توسعه واحدهای مختلف صنعتی را صادر کرده است.رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان رشت با اشاره به چالش‌های زیست محیطی این شهرستان افزود: ۱۸ هکتار از اراضی سراوان درگیر پسماند هستند و ۴۰۰ لیتر شیرآبه تولید شده در این زمین‌ها هزاران متر از آب‌های زیرزمینی را آلوده می‌کند همچنین ۷۰۰ تن زباله روزانه تولید شده در شهرستان رشت نیز مشکلات فراوانی را ایجاد کرده است.

 

وی با بیان اینکه ۹۰ هزار خودرو در خرداد امسال وارد استان گیلان شدند خاطرنشان کرد: ورود حجم زیادی از مسافران ترافیک زیادی را در استان گیلان و همچنین شهرستان رشت ایجاد می‌کند که این حجم ترافیک آلودگی‌های زیادی را در پی دارد.

 

بیشتر بخوانید

 

فرآیند بازیافت پسماندهای پتروشیمی در گیلان با ضوابط زیست‌محیطی مطابقت دارد

 

رئیس انجمن متخصصان محیط زیست کشور: مدیریت پسماند اصلی ترین دغدغه در مدیریت شهری است

 

۱۲ درصد پسماند استان قم تفکیک می‌شود

 

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان رشت بیان کرد: اقدامات مثبتی برای ریشه‌کنی گیاه سمی سنبل آبی در تالاب عینک رشت انجام شده است و امیدواریم با داشتن تعاملات بیشتر با شهرداری منطقه نسبت به پاک‌سازی کامل این تالاب اقدام شود.

 

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رشت نیز در این جلسه اظهار داشت: نخستین خوشه برنج دو روز قبل در شهرستان رشت به بار نشست و با توجه به بارش‌ها، سال پر خیر و برکتی را در پیش داریم.

 

مسعود اسدی‌پرور گفت: با وجود برخی مشکلات، برنج، محصول استراتژیک استان گیلان، شرایط خوبی دارد و بالغ بر ۹۰ درصد وجین نخست برنج و ۶۰ درصد وجین دوم نیز انجام شده است و شرایط این محصول مطلوب است.

 

اسدی‌پرور با بیان اینکه کشت مکانیزه مزایا و معایب مختلفی دارد گفت: کاهش هزینه تمام‌شده برای کشاورز، افزایش راندمان تولید و کاهش بذر مصرفی ازجمله مزایای کشت مکانیزه است اما بیکار شدن تعداد زیادی از کارگران فعال در زمین‌های کشاورزی جزء معایب این نوع کشت است.

 

وی با اشاره به کارکرد صندوق خرد زنان در حمایت از زنان کشاورز افزود: در حال حاضر ۱۰ صندوق در استان گیلان وجود دارند که هر صندوق ۲۰ نفر عضو دارد و افراد می‌توانند از وام با بهره ۴ درصد که ۵۰ درصد آن را خود و ۵۰ درصد را جهاد کشاورزی استان پرداخت می‌کند، استفاده کنند.

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رشت گفت: برای حمایت از زنان کشاورز و احیای سنت‌های قدیمی جشنواره‌های مختلفی در سراسر استان گیلان برگزار می‌شود که در آن به افرادی که به خاطر مکانیزه شدن کشاورزی بیکار شدند فرصت داده می‌شود تا محصولات خود را در این جشنواره‌ها عرضه کنند.

 

رئیس اداره آموزش‌ و پرورش ناحیه دو رشت نیز در این جلسه اظهار داشت: حدود ۱۱۰ هزار دانش‌آموز در ناحیه ۱ و ۲ رشت هستند که برای پر کردن اوقات فراغت آنها برنامه‌های متنوعی تدارک دیده شده است.

 

ایرج قربان‌نژاد ضمن تأکید بر اختصاص منابع مالی بیشتر جهت ارائه برنامه‌های با کیفیت‌تر تابستانی توسط آموزش و پرورش شهرستان رشت افزود: کانون حضرت زینب(س) و دارالقرآن علامه طباطبایی در راستای ارائه برنامه‌های فرهنگی و قرآنی و هنری در رشت فعالیت دارند.

 

رئیس مرکز بهداشت شهرستان رشت نیز در این جلسه با بیان اینکه فشار خون عامل سکته‌های قلبی و مغزی است گفت: قرار بود در طرح ملی کنترل فشار خون ۲۸۵ هزار نفر در شهرستان رشت تحت پوشش قرار گیرند که تاکنون موفق شدیم فشار خون ۳ هزار نفر را اندازه بگیریم.

 

جلال برشان با اشاره به اینکه استان گیلان رتبه نخست در اجرای طرح ملی کنترل فشارخون در کشور را دارد خاطرنشان کرد: ۲۷ تیم سیار برای اجرای کامل این طرح در استان گیلان کم است و امیدواریم بتوانیم جمعیت باقی‌مانده را نیز پوشش دهیم.

 

تسنیم

این مطلب بدون برچسب می باشد.

غیرمنتظره – سایت خبری گیلان | اخبار گیلان – خبر رشت