شما اینجا هستید

اقتصادی » ۱۱ آبان دلق‌پوش : ۶۴۰ تن روغن توزیع می‌شود/ ۱۶ آبان: روغن همچنان در گیلان نایاب است!

به گزارش غیرمنتظره و به نقل از رشت۲۰، یازدهم آبان ماه بود که خبرگزاری تسنیم از قول فرهاد دلق‌پوش مدعی شد که ۶۴۰ تن روغن در فروشگاه‌های زنجیره‌ای استان گیلان توزیع می‌شود! خبری که اگرچه در ستاد تنظیم بازار و در حضور استاندار گیلان مطرح شد، اما تاکنون این وعده به عمل در نیامده است. (لینک)

اکنون با یک بررسی ساده در بازار می‌توان مشاهده نمود که وضعیت روغن در بازار و حتی بسیاری از فروشگاه‌های زنجیره‌ای همانند همان روزهای گذشته با کمبود مواجه است و کالای مورد نیاز مردم به بازار تزریق نشده است.

حال بهتر آن است که فرهاد دلق‌پوش مدیرکل صمت گیلان بجای اظهارنظر غیرواقع در برابر استاندار گیلان، پاسخگوی وضعیت بازار و نارضایتی مردم باشد، بخصوص آنکه استاندار گیلان طی روزهای گذشته عملاً اشاره خاصی به این اظهارات خلاف واقع توسط دلق‌پوش نداشته و احتمالاً کمبود روغن در بازار را نه دیده است و نه به گوشش رسانده‌اند!

غیرمنتظره – سایت خبری گیلان | اخبار گیلان – خبر رشت