به گزارش غیرمنتظره و به نقل از صداوسیمای گیلان، ابراهیم انصاری دادستان عمومی و انقلاب شهرستان لاهیجان با اشاره به فوت متهمی در تحت نظرگاه فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان لاهیجان گفت: مقامات قضایی شهرستان بلافاصله پس از این واقعه در محل حاضر و بررسی موضوع را با جدیت در دستور کار قرار دادند.
وی با اشاره به تعیین بازپرس ویژه برای این پرونده افزود: برای ۵ نفر از افسران نیروی انتظامی قرار بازداشت موقت صادر شده است.
دادستان عمومی و انقلاب لاهیجان گفت: این موضوع در کمیته پیگیری وقایع خاص دادگستری گیلان نیز با حضور مسئولان قضایی استان مطرح شد و مورد رسیدگی و نظارت ویژه قرار گرفت.
دادستان عمومی و انقلاب لاهیجان خاطرنشان کرد، هیات حقوق شهروندی گیلان به لاهیجان اعزام شدند و تحقیقات و بررسیهای دقیق قضایی ادامه دارد.
- کد خبر 116667
- پرینت